За тебе Балотели, да те ококораве така малце поише.ај за мене еден чај...со мед и лимон
и рум така у посебна чашка
иии некое апче оти настинкава ме утепа![]()
За тебе Балотели, да те ококораве така малце поише.ај за мене еден чај...со мед и лимон
и рум така у посебна чашка
иии некое апче оти настинкава ме утепа![]()
ае бе спанкоЗа тебе Балотели, да те ококораве така малце поише.
Koj e спанко бе, од 7 саат сум станат. Пиј таму фервекси, не рум да ми бараш тука џоа некој морнар таму. Шо Попај да не сакаш да те викам?ае бе спанко
тебе чак норис те ококораве малце повише....![]()
Па попај ами кој мислиш....спањак ке јадам у ууууп мускилиKoj e спанко бе, од 7 саат сум станат. Пиј таму фервекси, не рум да ми бараш тука џоа некој морнар таму. Шо Попај да не сакаш да те викам?
иначе фала Сара еве заедно ке пиеме некоа ден хехехеслушам некој бараше чај....
Отвори ја прикачената датотека 13833 повелете ванила чај со темен рум, за расонување како е уффф![]()
Па попај ами кој мислиш....спањак ке јадам у ууууп мускили
иначе фала Сара еве заедно ке пиеме некоа ден хехехе![]()
Anastasija Bibi@ Blondie Caci Dr.Gonzo emzzy foREVer Hip.Hop_MKD Hkakashi JaMi Kitty Luckky Martin_MKD
за многу години празникот и бидете ми поздравени![]()
Natenceto Oleri Party Poison redhead Sarah Snape street_chic Succubus Trajche violetmoon МериСелест Ночной охотник DarkPassenger Electra elizabetta......и многу други за многу години празникот......
![]()
Anastasija Bibi@ Blondie Caci Dr.Gonzo emzzy foREVer Hip.Hop_MKD Hkakashi JaMi Kitty Luckky Martin_MKD
за многу години празникот и бидете ми поздравени
Фала фокситекилашуAnastasija Bibi@ Blondie Caci Dr.Gonzo emzzy foREVer Hip.Hop_MKD Hkakashi JaMi Kitty Luckky Martin_MKD
за многу години празникот и бидете ми поздравени![]()