Кармин или лабело?

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
28
Зависи, лабелото го користам кога е ладно бидејќи тогаш знаат усните да се суви, летно време не, во последно време користам моливче по боја како мојата боја на устата и топ ми е :D