Како се чувствувате денес?

BaceE

Нов член
26 октомври 2017
17
8
3
Денеска се чувствував убаво. Бев си симнала една песна и си ја пеев цела ден на работа, бев си расположена убаво се осекав, посакувано како што се вели.
И кога се возев накај дома мајка ми се јави и што да кажам денот ми ојде наопаку, ми пропадна среќата што ја чувствував.
Мора секогаш кога сум радосна кога ме исполнува денот, нешто да ми го сјебе.
Сега се чувствувам никако безпомошно без тронка среќа.
Човек да не може да биде еден ден добро расположен без да се случе нешто, и те сега не можам да да заспијам затоа што сум загрижена.
 

malecka

Староседелец
3 април 2013
66
40
1,028
Дрогирано, не можам да се концентрирам на ништо, ми фали сон , ми фали одмор .........бааги уморно а во глава се нешто ме мачи и нон стоп сум на мисли

Ај да се напијам апче за спиење оти вака се мачам само а одсутна сум со се околу мене и сето тоа заради НЕГО, ахх бре колега
 

malecka

Староседелец
3 април 2013
66
40
1,028
i2ggunah.png


Постов сум го напишала 22 Октомври 2017
Скоро е 22 Февруари 2018 , значи 4 месеци и пак не можам да се вратам во нормала. Затоа и ме нема по интернетов да пишувам од што не ми е добро емоционално, да и се мочам и на љубов и на чувства, а не дека нема и други машки , ама јас него го сакам , ептен ми е мил, се топам пред него буквално, но како и пообичај работите на одат на добро.

Can't seem to keep you close, can't seem to let you go
(I didn't mean it, though)
I know you didn't mean it, though
I know you didn't mean it, though
(I don't wanna let you go)
 

malecka

Староседелец
3 април 2013
66
40
1,028
Смирено, ко под дејство на некои дроги. После 7 месеци успеав да го добијам целосно неговото внимание, но ништо повеќе од тоа. Он може да ми посветува внимание и цел живот и пак да не ме сака, штета што не е мој. Иако е разведен , сепак преферирал да земе за жена русинка.
Земи бе душо, не сум те врзала за мене, фала ти што ми посветуваш внимание, јас ќе се потрудам да најдам некој , а како што сум пребирлива ќе треба да помине бааги време до следниот Mr Special.