Како се запознавте?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас бев вон државава на три месеци и тој ме адна случајно на скајп,беше 7 год помлад и јас дури избегнував да му пишам и не го ни аднав,но со тек на време увидов дека имаме многу заеднички теми за разговор и дури не му верував дека е помал и тоа ми беше предизвик да го запознаам и во живо за да се уверам дали му се толку годините:giggleКога се вратив се запознавме пред соборен и онака зазборени ни ги заклучиле портите без да приметиме:igraедвај излеговме.Тоа беше единствената моја љубов од интернет и не се каам,убаво беше додека траеше до последен ден...ради сплет на околности завши...ова е пред 4-5 години

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
каков фб бе,златна продавница :) си работеше тој во продавница и јас секој ден по леб,и така секој ден леб,па моабети,па ово па оно,па врска па веридба па брак па синче и така сега за сега :sreken
Убав и пријатен ден на сите :cool:

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Немам дечко, ама несакам да го запознаам преку фб, аверзија имам кон фб запознавања.. за контакт да може....ама прво некое нормално не виртуелно запознавање па после се друго :)

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
Тоа беше одамна, се запознавме преку една негова братучетка(моја другарка) во диско.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Се запознавме кога бевме со другари на планина, таа ме сака, она мене ми се свиѓа ама не сме заедно, незнам зошто, јас не сум сигурен дали сакам врска со неа :rofl