Како да започнеш разговор на фб со девојка?

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
I'll put this here ...

12791044_1680885435514818_6678322154696190290_n.jpg

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123

Типична машка будала, шо викам ја плачипичко. Барем ја така си го сфаќам ова. Женската се зеза, нема врска дали е заинтересирана за него или не, а овој па одма ко да се налутил. Да сум на нејзино место само блок :zelen
П.С. Денешно време според другари/ки, колеги/колешки, имам приметено се повеќе машки се лутат отколку девојчиња. Па извинувај се по сто пати шо они си ги испревртеле твоите зборови тотално.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
За такви манијаци само вака, да се прави глупа. Па што е најтрагично тие глумат паметни, ко демек еве јас не ти пишувам дека сакам да те легнам, туку онака другарски. Сите се мрднати денес, така да најубаво човек да се прави глуп, нема никој да го замара, а не сега ќе им враќам, ќе им објаснувам.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable° and escape

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ова ме потсети кога ме советуваше да и почнам со муабет каква музика слушаш, а она фан на Ники Минаж:DD
Епа требаше да ѝ речеш: Здраво мала, и ја обожавам блек и треш, а твоја Ники е и двете во едно. Мислам дека треба да се плодимо.
Тоа ти си крив што не знаеш како. :zelen

Пробајте со некоја поема. Вчера со @Outrider фативме муабет на темата, он напиша стих у стил „Пријо, ја би тебе креснут хтио“, а мој предлог беше „Невесто, хтел би да те пипкам на интимно место“, али заклучивме дека е премногу директно, а жене воле романтике, па ништо. Али вие бидете креативни еве...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ами како не стегајте и лајкој на Електра, никако немој да сте пишале кај можам да најдам цинцилатор за трактор во твојот град слушам имало, или од другарти кошулана колку е уба (зш гејски е ептен)...или му излегла слика, зш мене не ми излегвит слика, а?!?!???!
Немат тука ни здраво , ни краво , ни имаш упаљач ак не е тајна, туку на сите со ред шо ги имаш ќе им напишиш: Ак сакаш да ми напишиш број да излезиме насмевни се, ак не само напрај салто. Од сите шо ги имаш пријателки една ќе опалит гарант, ак не нон стоп имаш опција адд то френд самбади лајк ју.
Еднаш морат да опалит, чумки шо рекле старите: Стара пушка еднаш годишно сама пукат, и чоечкото око еднаш годишно мамит.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Altaïr

Стојче

Истакнат Член
27 декември 2015
18
11
303
121
Овие пристапи ми родиле најдобар плод.
-Здраво :) (бев блок дилитнат во наредните 5 минути). Ако сте по лаконскиот говор како мене и нејќете долги муабети, „:)“ е исто така коректен пристап за почеток.
-„DALI MISLIS DEKA GRUEVSKI E NASIOT GOSPOT SPASITELL??“, е вториот пристап којшто честопати е нож со две острици. Но, според процентот на морони во Македонија, шансата е огромна да најдете невеста која не само што ќе ве пере, ќе ви готви и заедно ќе го обожува Пастирот со вас, туку ќе ви направи и трето дете.
Со лесно.

П.С. Иначе, во приватен живот, јас сум тутор за успешно фаќање на девојки на фејсбук како Нил Штраус и компанија коишто ми се пријатели воедно.
Само што јас сум специјализиран за сајбер комуникациите. Ако ви треба добра обука, по поволна цена можам да ве научам на сите тајни за само 999 денари (Со 18% ДДВ).
Пишете пп за поподробни информации!!!

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Electra па нели е провидно тоа кај да најдам ова или кој филм да го гледам ? (wave)
Има интернет ќе си побара што му треба па дури и вуница за плетење , незнам ,не реков дека е нешто лошо тоа или нез како ,да не се сватиме погрешно , само ете незнам некако е евтино без дух без малце рандом природно моментално чувство, нели искрена комуникација е по прифатлива ,а која подоцна како што ќе се развива ќе си донесе и многу други моменти кој секој ги сака и будат пријатно чувство ..
Не мора по секоја цена да почнеш разговор со типична мисла , секој може да биде креативен али онака нешто негово , па и не мора да е многу метафорички обработено за да привлече огромно интересирање или моментално внимание .
Јас секогаш сум ги сакал рандом запознавањата и сум пристапувал баш онака без око да ми трепне , во повеќето случаеви сум бил испратен онака баш културно во некој малце повеќе културно ,а во доста сум остварил комуникација , во целава ситуација би избрал само конкретност ( на почетокот) што не значи дека и во иднина :D :cool:

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
@Electra па нели е провидно тоа кај да најдам ова или кој филм да го гледам ? (wave)
Има интернет ќе си побара што му треба па дури и вуница за плетење , незнам ,не реков дека е нешто лошо тоа или нез како ,да не се сватиме погрешно , само ете незнам некако е евтино без дух без малце рандом природно моментално чувство, нели искрена комуникација е по прифатлива ,а која подоцна како што ќе се развива ќе си донесе и многу други моменти кој секој ги сака и будат пријатно чувство ..
Не мора по секоја цена да почнеш разговор со типична мисла , секој може да биде креативен али онака нешто негово , па и не мора да е многу метафорички обработено за да привлече огромно интересирање или моментално внимание .
Јас секогаш сум ги сакал рандом запознавањата и сум пристапувал баш онака без око да ми трепне , во повеќето случаеви сум бил испратен онака баш културно во некој малце повеќе културно ,а во доста сум остварил комуникација , во целава ситуација би избрал само конкретност ( на почетокот) што не значи дека и во иднина :D :cool:
Рековме дека е провидно, ама некогаш може стварно па само препорака му треба. :D Не секој започнат муабет е пуштање.
За во живо, ако личноста си има некој посебен дух/шарм, и од едно „Здраво“ ќе се примети, не му треба многу филозофии. Во спротивно, колку сака нека изиграва шут, може само спротивен ефект да добие.
Што сум се смеела на еден муабет другарка што кажуваше. Отишол тип на девојтака и ѝ рекол: Шо мислаш, ак рипна, че ја фата сијалицана на бандерана?
- Ерм... не знам? Не?
- Аха... А тебе че те фата?
:frantic :D:D:D
Непотребно е да кажам дека неуспешен му бил обидот, али ете... :D
Како ти креативно би пишал на фб еве?

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and Priroden

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Дајте бе фб да си препорачуваме филмови од типот на Human Centipede.