Незнам зошто но чувствувам огромна огорченост во твоите постови, секој пост го започнуваш и завршуваш со грст навреди, очигледно имашѓ огромна горчина на душата но не е ок да ги истураш врз другите.Ако си грд, ако не знаеш да се однесуваш и ако се правиш нешто што не си, подобро да не почнуваш.
Најважно за да добие повратен одговор е да си убав во очите на таа со која пишуваш. Ако си ропак некој тешко дека ќе ти врати. На чат на фејзбук не знам дали остана некој што се пушта, ако останал тешко него. Исто ако е нападно пишувањето тешко дека ќе излезе нешто од сета работа.
Најјако пуштање е во живо. Прав џентлмен доаѓа ми ја бакнува раката, ми дава комплимент и учтиво ме прашува како се викам. Секоја чест на храброста. Само овој дечко ми се пуштил така, другите се како телиња само стојат и не знаат да пријдат на девојка, а тука е најголемиот проблем
Незнам зошто но чувствувам огромна огорченост во твоите постови, секој пост го започнуваш и завршуваш со грст навреди, очигледно имашѓ огромна горчина на душата но не е ок да ги истураш врз другите.
Не можеме да судиме дали некој е грд или не и дали е смотан, колку некој е убав и колку вреди се мери со очите и чувствата на другата особа. Можби вие за една особа ќе сте безвреди а за друга бесценети, навидув слични зборови но со огромна разлика во суштината.
Денес никој не запознавал девојка-дечко на фб? Тоа е тотално неточно, денес социјалните мрежи имаат огромно значење па така не само што се создаваат врски туку и се распагаат заради фб.
Мене ми е несватливо сеуште другарка да ти „мести“ дечко ама и тоа постои, тогаш зошто и фб да не се искористи како појдовна основа за воспоставување на контакт.
Порано лугето се запознавале мажеле- женеле со луге од нивната околина или круг на движење, сега за среќа имаме оромна можност да избереме особа за дружење па и врса без просторни ограничувања, така да јас тој тип на запознавање не би го исклучил посебно доколку се работи за поповлечена или срамежлива особа.
Токму така, но ти тргнуваш со навреди кон тие што се запознаваат преку фб тоа е она на што имав забелешка а убавината на другиот е во моите очи не постои апсолутна убавина која ќе им се допадне на сите.Зошто огорченост ? Не знам зошто ти делува така. Зарем ќе си пишуваш со некој што не ти е убав? Не би рекла. Сама ти имаш напишано какви момчиња сакаш, згодни и атрактивни како што секоја жена сака.
Лошо е ептен запознавање на фб зошто не се добива вистинска претства за личноста.
Најлошо е што врски се растураат за фб.
Како што ви е убаво така да се запознавате.
Токму така, но ти тргнуваш со навреди кон тие што се запознаваат преку фб тоа е она на што имав забелешка а убавината на другиот е во моите очи не постои апсолутна убавина која ќе им се допадне на сите.
Фб е убаво место за некој контакт а не место на кое ти треба да му кажеш да, така да перцепцијата за особата ке си ја создадеш подоцна. Инаку јас познавам многу луге кои живеат долги години со одредена особа па сеуште имаат погрешно мисење за таа особа, т.е го гледаат само она што сакаат да го видат.