Какви ќе бидете кога ќе остарете?

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
кој вика дека ке остарам ? може само да созреам многу повеќе, ама да остарам ... Никогаш :cool:
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Andrea Bloodbucket

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,388
1,133
Yellow submarine
Девица

Старост – Со текот на времето стануваат вистински аптекари. Ако имаат складен брак ќе водат уреден и организиран живот. Ситниците кои за другите не значат ништо, за нив можат да станат смисла за животот. Ако девицата во текот на животот пропуштила нешто многу значајно, во староста постојано ќе збоува и ќе приговара за тоа.

А, јас па цело време убедена дека моето мрчаторство сега доживува врв :giggle
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: street_chic

Sara

Истакнат Член
13 февруари 2012
116
116
343
Девица

Младост – Овие се отмени деца. Внимаваат на своето однесување и се обидуваат да бидат пристојни и добри. Најчесто се пример за другите, а родителите со нив немаат грижи. Пред да стапат во брак ќе го „скенираат“ партнерот и нивниот иден живот.

Старост – Со текот на времето стануваат вистински аптекари. Ако имаат складен брак ќе водат уреден и организиран живот. Ситниците кои за другите не значат ништо, за нив можат да станат смисла за животот. Ако девицата во текот на животот пропуштила нешто многу значајно, во староста постојано ќе збоува и ќе приговара за тоа.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: street_chic

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Старост – Во деновите од староста важно им е да ги задржат своите контакти или да ги обноват оние старите, за да имаат со кој да разговараат. Доколку се осамени, тогаш се многу несреќни. Ако нивниот партнер е друштвен тогаш кога ќе остарат може да им биде многу забавно, бидејќи ќе можат да стекнуваат нови искуства, да патуваат, да се дружат... (happy)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: street_chic

marjan

Истакнат Член
13 февруари 2012
489
657
93
Bitol, Bitola, Macedonia
Риби

Младост – Рибите се нежни деца кои често пати ја мешаат реалноста со сонот. Уметничката црта е нешто што треба да се негува кај овие деца но со мера. Треба да ги научите реално да гледаат на животот . Очекуваат брак од љубов и често пати ја анализираат саканата личност.

Старост - Кога ќе остарат единствено што им останува е да се излежуваат. Можат да бидат збркани, а во зависно од карактерот и често пати знаат да одглумат. Има некои кои постојано се жалат и зборуваат за смртта, но ако имате некој таков покрај вас, обидете се да го смирите употребувајќи ги неговите фантазии. па и ме фака малку страв од смрта:place
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: street_chic

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,053
1,183
Старост – Со текот на времето стануваат вистински аптекари. Ако имаат складен брак ќе водат уреден и организиран живот. Ситниците кои за другите не значат ништо, за нив можат да станат смисла за животот. Ако девицата во текот на животот пропуштила нешто многу значајно, во староста постојано ќе збоува и ќе приговара за тоа.

Ќе гледам да не прошуштам, никој нема да ме трпи. Па мене се ми е организирано уште сега. (облеката поделена, лакови, книги...)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: street_chic