Какви искуства имате при патување со авион?

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
цел авион пијани навивачи, постојани кошкања и тепачки во авионот за време на лет, повраќања,пиење до бесвест,пушење, паѓање во несвест, плачење и молење на стјуардесите и капетанот да се смириме зошто ќе сме паднеле а цел авион пее: ќе загинеме ќе загинеме ќе се рушимееее.... и сето тоа на 10000м. сакаш уште? (wasntme)

Јас би рипнал од авионот на твое место. :rofl

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
имам патувано 4 пати со авион супер е и секогас сакам,едино во авион не ми се лоши.да мозев ке си купев приватен,само за мене :sreken

karen

Нов член
17 јуни 2012
24
14
3
cloud number 9
сум патувала неколку пати, последниот ми беше за кина преку истанбул. кога прв пат леташ ти е чидно и си возбуден. посебно при полетување и слетување во стомак ти игра нешто, но секако е интересно. е сега кога ќе почнат турбуленциите малце ќе си се препотуваш и молиш ама тоа е. :rolleyes:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Имам патувано со авион и првиот пат повраќав и не знам како издржав зашто ми беше страв да се качам,ама после кога патував пак не ми беше толку страв а и не повраќав,иначе повеќе би патувал со авион отколку со воз,автобус или кола:)

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
Сум патувала ама искуство немам пошто само на полетување сум будна и возбудена и после 5 мин заспивам и спијам до крај... Висината само на тоа ме тера и најубаво ми е спиењето во авион :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Stojne

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Со авион сум патувал повеќе пати.Прв пат ми се чини на седумгодишна возраст,не памтам али сликите кога си ги гледам исто како на се да се сеќавам,во Рим :D После имам одено во Египет,Шпанија и Турција и супер е,едноставно обожавам да патувам со авион :D

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
последното патување беше летово, релација СКопје-Љубљана-Цирих-Париз и назад (happy) И Повторно ќе кажам уживам да се возам во авион,но не го сакам чекањето пред да се качам :eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
Имам патувано со авион и јас како човек кој се плаши од висина им препорачам на сите да се возат во авион и ќе им помине, барем мене ми помина. Никогаш до сега не ми било лошо, ниту сум имала проблем со ушите затоа што имав мастика, а единствено нешто што посебно ме вадеше од такт на последното патување (9 саати во авион) беше нехигиената во тоалетот. (puke) Инаку, уште првиот пат кога се качив ми стана омилено превозно средство. Планини од облаци, зајдисонце, изгрејсонце и ноќни светла од градовите при слетување и полетување... (y)

• Ми се допаѓа
Реакции: Stojne and Anakin