Какви искуства имате при патување со авион?

ace_rot

Полноправен Член
11 мај 2012
72
98
18
40
Tetovo
Првпат летав со авион малку страв ми беше пошто имам страв од височина и сеа немам гајле годинава пак че летам со авион
ТОП Е :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Првпат летав со авион малку страв ми беше пошто имам страв од височина и сеа немам гајле годинава пак че летам со авион
ТОП Е :)
Нели се урна авионот од тебе? Уствари кај за царот може да се урне авионот:D

Он: Неам искуства со авиони. Имам еднаш како мал седнато у авион, ама неам летано.

ace_rot

Полноправен Член
11 мај 2012
72
98
18
40
Tetovo
Нели се урна авионот од тебе? Уствари кај за царот може да се урне авионот:D

Он: Неам искуства со авиони. Имам еднаш како мал седнато у авион, ама неам летано.
летово мора пак да летам закон е

Индискo оревче

Истакнат Член
22 април 2012
74
99
318
30
Јес да притисокот во ушите нервират, ама јако е :)
Најубата глетка ев’р беше ко летавме над Алпите.. то не мојт да се опишит, само да се доживејт

• Ми се допаѓа
Реакции: Stojne and melpomena

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Имам летано лани летото и еднаш ко мала до Сараево :D Првиот лет ми беше саат време така да штом си полетал оп си слетал, и третиот исто така мада третиот пошо беше меѓугратски во Америка летот беше ушас, јас стварно незнам кој му дал лекарско на тоа полотот, мислам дека цревата ги повратив и си ги вратив (puke) А иначе најдолгиот лет од 8 саата беше закон, со екранче пред тебе, со филмчиња, цртанки, игрици, музика, ма шо ти фуша сака, натаму го глеав Ајс Ејџ 3ката и не станав дур не зврши :sreken А назад глеав еден многу добар филм "The Next 3 Days" i мајсторот го исклучи на пола пошо слетувавме, се му е**м :mad Иначе имам и смешно искуство, ми кидна авионот од Њу Јорк за Рим и морав да си чекам 21 саат :giggle Колку треба да си луд за да ти кидне авион :eek: (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Stojne

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Не сум патувала,а многу сакам, по кажувањето на баба ми поубаво патување нема. Она сега на стари години почна да оди во Словенија со авион и е превозбудена секој пат. Плус прошла година кога одеше за натаму, седела со Симон Трпчевски и цели 2 и пол часа си правеле муабет:):) Да беше помлада и маж ќе си најдеше во авион:D

Goce_Nik

Полноправен Член
26 јуни 2012
44
22
8
Skopje
Европско првенство во кошарка.... Македонија - Литванија
патувањето за каунас кое никогаш нема да го заборавам до крајот на животот....лошооооо :eek:

Goce_Nik

Полноправен Член
26 јуни 2012
44
22
8
Skopje
Што беше до толку лошо?

цел авион пијани навивачи, постојани кошкања и тепачки во авионот за време на лет, повраќања,пиење до бесвест,пушење, паѓање во несвест, плачење и молење на стјуардесите и капетанот да се смириме зошто ќе сме паднеле а цел авион пее: ќе загинеме ќе загинеме ќе се рушимееее.... и сето тоа на 10000м. сакаш уште? (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: karen and Marick14