Испукајте се

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Го Мразам јавно неспособното бабиште што работи во УЈП !!!!! Мислев молотов да им џитнам !!!! :mad Ги мразам Студентски Прашања !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ја мразам главоболкава .....смачено ми е од мизеријава од народ шо се укопала у државичево. ГИ мразам полицајците(читај douchebags ) шо се испонашаа како крајни кретени и не обвинуваа за јавно собирање а бевме тројца !!!! Молотов и за нив исто. (puke) I m so pissed off

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
Mpазам кога за еден обичен извод треба да станеш у 7ч сабајле за да завршиш на време
(ако воопшто завршиш) а во меѓувреме те терат да идеш на сто шалтери и кога конечно си релаксиан и сакаш да бидеш фин со луѓето па ги пушташ на пешачки, некоја глупа шмизла со 2тони шминка застанува на среде пешачки и си прави муабет на мобилен (демек несвесно)??????????? И пола ден ти отиде у п.м. заради кретени.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Ех шо ѓубренца ќе бевте Грчишта т.е. Педерчишта!! НЕ Е FYROM, Немојте вие да ми кажувате дека погрешно сум го спелувала зборот. МАКЕДОНИЈА и точка! Flag as spam на сите до еден...Бог да чува!! Гомнару тебе прв! http://www.youtube.com/user/ohhblahblah1 Че те хакна да знајш!!!

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
бреееееее козаностро, гадна нацијо што почињаш на последну букфу...
мноо су глупи еј , сееестру....
згазисфа се смеајки три девојчиња и двоица глупаци што едн ву седна у скут и тој е тој, ццц
пет минута се смеасфа, а постари и од мене, проста нација,дебилизам, и што има туј смешно, цц
какви људи трпи овој македонско тло..

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Ми ставиле + предмет бе .. му текна конечно .. и сеа у пм неам слободен ден -.- треба да идам до факултет само 1 саат у четврток -.-

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ми ставиле + предмет бе .. му текна конечно .. и сеа у пм неам слободен ден -.- треба да идам до факултет само 1 саат у четврток -.-
Шо се залите само бе :)
сабота и недела не ви се слободни?
или тие не се денови?:unsure

ај да попукам и јас малку
383259_349856791766143_454200445_n.jpg

само убаво да начекам кој,да не настрада некој ни крив ни должен