Ма не јас да се испукам, него некој ќе испукам кај и да е изглеа
Прво стануем сабајле, кај се будам цела затната и со можности за температура шо ваљда сеа ја имам, па уште и брат ми мора за другарчињата нескафе да напраи, дада кој ја врти, немора кафе да пие уживкај си
Друго овие од агенција уште ми немаат пуштено пари на сметка (таксите шо бев у Америка), изглеа сака тој Тоше да го јаде со воздушна
Све да му е**м!
Трето праам торта со бомбици и излезе течно пошо нели ја поише сок стаив и ај да идам да зеам уште плазма, се враќам се и мајка ми ми вика абе орасите ги забораи, па мајку му стара, не ти текна пред 3 мин да ги здогледаш?!
Четврто на факултет слабо, не се нормални овие новиве програми 350 евра само за презапишување предмети и кредити ми трребаат
А ми се оди на факс
Петто овој бившиот ако не се појави у блиско идно време со кучето ќе идам ја до Волково и ќе си ја зеам Астра, он не ми треба! Астра ми фали
Шесто (и седумсто у едно
) Сакам да си идам од клетава држава, да си живеам сама и да си дојдам кога ќе имам барем 100.000 долари, сакам во Америка, ама нејќам преку нашава ебана амбасада пошо се кретени
*Е така, ај сега се напив нес, си ги слушам Бонобо, и за некој пола саат идам да си праам еден фиљан, па за момент ке се опуштам и нема да му ја мислам на пукање различити особи поради различити причини