Искреност на форумов

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
тј сам бре што има пред обичан компјутер да седу и да се праву нешто што не сам и да л'жу : )
што добивам ако излжу нешто, бш туј моеш да си гу каеш целу праву истину за живот карактер и чустфа : )
поздраф нездраф !! :pusi

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and Ludaca

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Здравје, ќе следи и собиранка па ќе видиме кој ќе падне и покрај "железните" зборови овде, а кој е искреен. Ќе имате простор и време слободно да се искажете. :)
А за мене конкретно сметам дека сум искреен, ако лажам може само да направам будала од самиот себе и онака другите нема многу да се интересираат за мене и да проверуваат... А кој прави овде филмови за само да се јача нека земе пиштол и нека си го пише крстот на чело..

• Ми се допаѓа
Реакции: Elizabeth Bathory

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
37
Струмица
Никаде и никој не сум се ни потрудил да го излажам. Искрено. :) На лагата и се кратки нозете, а срамот е голем.

LadyD

Полноправен Член
Маска ни во животот не сакам да користам , а камо ли на форум каде што сум со ник.
Сигурно овде не сум дојдена споменар да пишувам, но сум си реална и сум таа што сум-со свои ставови.
Ја сум таа што сум со исто мислење и овде и во приватниот живот, не сум дојдена овде да правам филмчиња,лице и нешто special.
На кому му се свиѓаат моите мислења ок, на кого не пак ок. и тоа е тоа, никого ја нема со сила да го убедувам, кој сака ќе верува.
Па големки сме сите сами да распределиме што ни е реално а што не

alekjov1234

Староседелец
3 август 2012
138
48
1,028
Зошто да не би бил искрен ? Немам што да скријам, а по форуми сум затоа што најчесто има добри луѓе со изграден карактер кои не им судат на другите. Има и такви кои се баш спротивното од тоа ама си добиваат бан и си лечат комплекси на друго место.