Искреност на форумов

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Во просек, човек кажува по две лаги во 10 минутен разговор. На интернет, речиси тројно повеќе.
Ама ние сме си форум пепељуги. :rolleyes:

Дефинирајте искреност на форум? Во теми кои бараат факти и знаење за дискусија, нема место за неискреност, едино ако некој е толку очаен да гугла одговори за да пише нешто.
Во играчница не ве знам што правите, ама од што имам видено тук и таму, газолижење и преувеличување не да паѓа...л`шти. Во лични пораки, гарант е трета приказна.
Лично, јас сум можеби само ѓубре што подбуцнува (а гледам тоа овде е сфатено ко лечење комплекси, so, get it yourselves) и глупо ми е во виртуелен простор сама да си судам дали сум искрена.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Можеби нешто ќе премолчам, што е нормално..
Сепак не треба да се раскажува се пред сите..
Но никогаш не лажам и измислувам..
ниту на форум ниту во реалност.

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and parvati

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Барем тука нема зошто да лажам и да се правам нешто што не сум, тука најдов простор каде што можам да си ги искажам сите свои ставови и чувства, нема место за лажење тука.Кој се фолира на форум, значи стварно си има некој проблем и комплекс.Толку од мене.

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Барем тука нема зошто да лажам и да се правам нешто што не сум, тука најдов простор каде што можам да си ги искажам сите свои ставови и чувства, нема место за лажење тука.Кој се фолира на форум, значи стварно си има некој проблем и комплекс.Толку од мене.

(y) Исто

Bleach

Истакнат Член
23 декември 2012
146
257
173
Heart-Shaped Coffin
rock-n-roll-is-freedom.tumblr.com
Ау, сите сте искрени сега демек, а? Абе остај..
Туку, ај сега јас искрена да бидам. :rofl
Прво на форумов дојдов за да лажам и тролам (јес (nod)), ама после видов дека имам познаник на форумов (туф, ми ги расипа плановите :() , па се премислив.
Ќе ме издаде. (wasntme)
Сега сум искрена 100%, жими мама. :zelen

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Ау, сите сте искрени сега демек, а? Абе остај..
Туку, ај сега јас искрена да бидам. :rofl
Прво на форумов дојдов за да лажам и тролам (јес (nod)), ама после видов дека имам познаник на форумов (туф, ми ги расипа плановите :() , па се премислив.
Ќе ме издаде. (wasntme)
Сега сум искрена 100%, жими мама. :zelen

Ништо не ти расипувам , уживај ... :svirka;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bleach

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник