Искреност на форумов

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
Барем тука на форумов не треба да се лажеме, кој шо си има си каже, бар ја така мислам, пошто секој со секој не се знае, а и како што имаше тема „дали ви е гајле што мислат за вас“ .. така некако беше , повеќето кажаа дека не се замарат. А штом не се замараме кажеме си кој шо си мисле :). Така да искрена сум :)

• Ми се допаѓа
Реакции: InnaLaurie and parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Верјуте, на форуми најлогично е да се лаже бидејќи да бидеме реални, тука се пласираме како личности какви сакаме да бидеме во општеството и како такви тоа да не гледа. Со тоа што ова е еден вид на turn based комуникација (Откај знам кој седи отпозади другиот екран, во која поза, кои гестикулации ги има - многу битни фактори за откривање на личноста) се покажува оноа што сакаме да бидеме.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
кој би напишал дека не е искрен;)
да не ми замери креаторов на темава но џабе е отворена....туку ајде да има дружење де,ако ништо друго:)
седи сеа, сите се искрени и светци.;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and melpomena

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Искрена сум ... нема зошто да лажам, ако не сакам да кажам нешто не одговарам на таа тема и готово.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Jana

Активен Член
2 март 2012
38
100
33
27
Скопје
Да
-01.gif

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Просто се чудев на некои постови предходно што ги прочитав, мислејќи дека барем на форумот сите се реални и кажуват што си мислат навистина, но не сум бил најверојатно во право, а и кој го бидува за филмови свака част.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Па со оглед на тоа што на форумов гледам како личен дневник со посебни теми и прашања на секоја страница-искрена сум до максимум :) барем тука кај што никој не ме знае можам се што ми лежи на душа да си се искажам..

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN