Интернет заработка

LibertaGiaMk

Нов член
28 мај 2014
1
0
1
35
LibertaGia e nova MLM kompanija koja nudi odlicna zarabotka.
Za podobro da se informiraat clenovite od Makedonija site informacii vo vrska so kompanijata (nivnite zarabotki uslovi i dejnosti) gi sklopivme na edno mesto uredeni i razbirlivi za sekoj da moze da se informira i normalno ako saka da pocne da raboti
http://www.libertagiamk.com/
 

anastasovi2004

Нов член
5 јуни 2014
1
0
1
41
Јас ви препорачувам една страница која постои 16 години и е лојална до денес. Ако ве интересира повеке можете да ме контактирате. Еве ја: http://www.sfi1.biz/14403102

или ако сакате ваша интернет продавница сосема бесплатно:
http://www.tripleclicks.com/14403102/ECA

Ако сакате да купите со надавање за малку пари лаптоп или i-phod :

http://www.tripleclicks.com/14403102
 

михаела

Нов член
15 јуни 2014
1
0
1
25
Придружете ми се и почнете да заработувате пари од интернет !
(Вадењето пари од овакви сајтови стана реалност во Македонија пред некои си 3-4 месеци, кога Neteller овозможија да се праќаат нивните светски признаени картички (Net+ card) да се користат и во Македонија!)

Се работи за *Probux*, сајт на кој стотици илјади членови дневно заработуваат добра пара.
Сајтот функционира на тој начин што едни се рекламираат а други ги кликаат (гледаат) рекламите и добиваат пари за тие кликови.

Знам дека многу од вас се запознаени со овој бизнис па ќе ве замолам да ги изоставите вашите излишни коментари како "оваквите сајтови се измама, оваквите сајтови не плаќаат, бла бла"... бидејки и самите ќе се уверите од 2-те слики кои ги има во продолжение. (на 2 многу слични сајта извадив по 40$+ пред околу недела дена )

Со тие пари потоа може да се нарачува преку интернет или да ги поврзете преку Net+ Master (Neteller) картичка со која може да плаќање секаде каде што се прифатени Master card картичките.

Како да заработите од овој и другите овакви слични сајтови?
- Целта е да почнете да изнајмувате „реферали“ и да предложувате нови членови да се приклучат на сајтот (како што јас вам ви предложувам). Изнајмените и ново-вклучените реферали кликаат реклами за коишто освен самите они и вие добивате некој бонус за тоа.

На почетокот е навистина многу бавно, но како поминува времето, бројката на ваши реферали ќе почне да се зголемува експоненционално а со тоа и вашата заработка од сајтот.
Со околу 750 реферали (4-5 месеци) и дневно се заработува бруто 7-9$. Но ова не е лимитот, кога ќе дојдете до 2000+ реферали вашата дневна бруто заработка би била некои си 20-25$.

Свесна сум дека има премногу скептици кои пробале но не го упознале доволно добро системот на работа и се откажале поради бавниот развој или немањето начин како да ги извадат парите во Македонија. но ете има и девојки како мене кои заработуваат доста добра пара од оваквите сајтови (денес парите може да се извадат многу лесно и во Македонија, преку Нетелер).

Добрата работа во сета ова е тоа што сите ние дневно сигурно поминуваме барем 5-10мин на компјутерот и тоа е сосема доволно за да ги искликате сите реклами и да си ги проверите рефералите. Така да, доколку секој ден дремете на компјутер ова е одлична прилика да го искористите барем малку интернетот и да заработите некоја пара од него додека се допишувате на фејсбук/твитер, нема што да изгубите и доколку само пробате и се откажете.

Ако успеавте да го прочитате целиот текст и ве барем малку заинтересира - слободно
регистрирајте се од мојот линк - http://www.probux.com/?r=Mihaela12


Слика1 : http://i.imgur.com/brIr5hI.png - Primenite pari na Neteller.
Слика2 : http://i.imgur.com/SIWs13q.png - Zapbux
Слика3 : http://i.imgur.com/iYo4uWh.png - Probux
 

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Имам едно прашање, случајно ја начекувам една страница "InternetZarabotka" низ фејсбук како ја лајкуваат и демек се заработуваат од неа пари. Ми падна во око дека на неколку коментари 3-4ца исти ми пишуваат какo "навијани". Знае некој нешто повеќе, патем еве линк?

https://www.facebook.com/internetzarabotkabezvlog?fref=ts
 

Goatron

Нов член
2 јули 2014
1
0
1
29
Пробајте со PTCircle. 0,03$ по клик на реклама (15 на ден), 0,002 од клик на реферал. Јас правам по 2 долари на ден и за првите неколку дена ми исплатија 7 доларчиња. Плус ако вложувате по 6 долари месечно, добивате статус на член од повисоко ниво со повеќе заработка.
Ако сакате можете да се зачлените како мој реферал, а ако не, секак ќе ве купи некој за да сте негов реферал. http://www.ptcircle.com/?ref=stefanpsy
 

TikTak

Истакнат Член
22 октомври 2014
1
0
101
Јас почнав да работам на whitepins+ пред некое време, и навистина за странава нема ниеден негативен коментар, има и докази за исплата од други луѓе (јас не сум стигнала до таму). Еве кратко објаснување на српски за малку барем да ви разјаснам за што се работи. Инаку многу луѓе не веруваат, односно се плашат затоа што е потребно да се прати лична карта за верификација на профилот, но не е ништо страшно тоа е само за потврда. Има и фб група Balkan WhitePins+, таму може да прочитате повеќе мислења и да видите дека многу луѓе работат а и многу веќе почнаа со заработка.
Posto se registrujete,odgledate dva puta po dve slike i po licnom nahodjenju odaberete onu koja vam se vise svidja.Sutradan,kada se ulogujete,u vasoj tabeli na MY ACCOUNT pise da ste zaradili 2 eura + milje za registraciju.Posao oglasavate i za svakog novo registrovanog vaseg referala (clana) vi dobijate 25 milja.Sto vise referala ,brze napredujete i dnevna "zarada" u evrima vam je veca,a i vise slika gledate..lepota.Onaj ko stigne do 91-og dana redovnog javljanja u Whitepins office,91-og dana dobije i novu stavku u donjem desnom uglu na stranici MY ACCOUNT ,a to je da upisete % za isplatu zarade.Naravno ,tog 91-og dana vam se odbija, od ukupno sakupljenih milja do tada,111 milja koju ste dobili od Whitepinsa za pocetak posla.
Ako stavite da vam se isplacuje 20%...onda racunica ide ovako.
Na primer:91-og dana imate dnevnocu 40 eura,vi ste odredili da tog dana vama isplate 20% od tih 40 eura...sto je 8 Eura...sutra dan mozete staviti 30%...prekosutra 10 %...sve cete to sami odredjivati...te dnevne zarade ili dnevnice koje ste vi odredili vam se akumuliraju i isplacuju 5-og i 20-og u mesecu na vas Pay Pal ili skrill racun.
Nije mi jasno sta tu vise nije jasno i zasto se ponavljaju uvek ista pitanja .
Koliko cete % odvajati ..pa i to mozete izracunati...imate tabelu na kojoj mozete praviti razne proracune tipa sta bi bilo kada bih podigla ovoliko %.
Idemo u osvajanje 91-og dana ,idemo na oglasavanje...jer sto vise clanova imate...imacete i vise dnevno eura 91-og dana.
 

Melanniee

Староседелец
28 февруари 2014
7
5
603
Малку поразлична е од другите страни затоа што колк повеќе си на неа толку поголеми реклами ти дава, од 0.0005$ до 200$ по реклама. Се собираат поенчиња од активациони реклами и после ти одзема од нив за да ти даде реклама, и се така... Да не објаснувам шега на опширно. На мене првата реклама што ми ја даде беше 0.02$.Читам по интернетов нема да пропадне за скоро , досега еднаш ме имаат исплатено , ама jас кликам само 1 и пол месец. https://www.paidverts.com/member/paid_ads.html
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ice_Man and TikTak

Alex83

Нов член
16 февруари 2015
1
0
1
41
Zdravo na site... Jas sum nov ~len na forumov i osobeno sum zainteresiran za ovaa tema. Kako prvo ke vi go raska`am mojot pat koj me dovede do uspeh. Najprvin po~nav so so prebaruvawa na google vo vrska so internet zarabotka. I se razbira najdov nekoi po~etni informacii za poimot internet zarabotka. Nekoi od tie sajtovi bea( klikawe, promovirawe ) no sekako tie ovozmo`uvaa nekoi na~in na zarabotka preku referali i sli~no no toa ne be{e mojata silna strana a i sekako toa ne e ne{to {to me zainteresira. Iskreno da vi ka`am potoa po~nav da prebaruvam povtorno(oga velam potoa mislam posle 1 godina) se prefrliv na ne{to sosema drugo. Ovoj na~in na zarabotka go nau~iv samiot i koj saka neka veruva deneska zarabotuvam okolu 800 dolari mese~no so dva ~asa dnevna rabota. Nemojte da mislite baram referali I sli~no zo{to ova nema nitu edna dopirna to~ka so toa. Ova {to vi go pi{uvam tuka go pravam so cel da ve ohrabram bidejki navistina internet zarabotkata e vozmo`na i ostvarliva i sakam da vi dadam 3 soveti:

Pred da se registrirate na nekoj sajt prebarajte na Google.com dali isplatuva sjatot.

Otkako ke se registrirate Razmislete i napravete procenka kolku mo`e da zarabotite

I nikoga{ ne slu{ajte drugite {to ke re~at za va{ata rabota ostavete neka Google bide va{iot najdobar prijatel....

Sekako dokolky ste kreativni mo`e da se obidete so clickbank.com. Jas tamu ne uspeav da se vozdignam...


Navistina sakam da vi go objasnam metodot na dene{nata moja zarabotka no toa ne mi be{e celta tuku celta mi be{e da vi ka`am deka Internet Zarabotkata e Vistinska rabota so koja mo`e da zarabotite mnogu poveke od edna prose~na makedonska plata. I zapamtete edno sekoj od nas mo`e da raboti samo treba navistina da se posveti na rabotata. Ako nekoj e zainteresiran neka me kontaktira vo koja oblast na internet zarabotka saka da zaraboti i so zadovolstvo ke mu dadam soveti koi samiot ke gi razraboti i ke go dostigne vrvot.
Дали можеш да објасниш за што точно се работи, заинтересиран сум да пробам.
 

Parisian chic

Нов член
10 март 2015
1
0
1
32
Здраво.
Нова сум на форумот и се имам зачленето на многу страни pay per click и немаше никакви резултати. Моментално сум член на една американска маркетинг компанија која исплаќа по учинок, односно, колку ќе заработите толку ќе Ви биде исплатено. Можете да заработите на повеќе начини:
-Изградба на тим
-Промоција на продукти ( се добива 45% провизија доколку некој купи преку Вас. Вие немате никаква врска со плаќањето и доставувањето на производите, ваше е само да рекламирате)
-Промоција на аукции
-Отварање на online продавница
Ова е легитимна страна и постои веќе 17 години. Заработката се пресметува секој 10ти во месецот и се исплаќа на Payoneer Master Card. Доколку сте заинтересирани, еве линк за регистрација:
http://www.sfi1.biz/14750762
Поздрав :)
 

Marijan

Полноправен Член
6 април 2015
25
3
13
29
bitola
Здраво, јас сум нов член на форумот и најпрво би сакал да ве поздравам :) значи знам дека имаше ваква тема во 2012 - 2013 година па затоа ја поставив , дали има некој друг начин ,некој нов за интернет заработка 2015год. ? без кликање со реферали нешто друго поинтересно и поисплатливо ...некој дали има земено пари ,како ги зеде? на шо и слично....многу прашања има поврзани со темата ...:):):)