Интересни веб страни

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Верувам и од други членови ќе има линкови од веб страни, но кога веќе објавувате барем пишете збор два за сајтот да знаеме дали е интересен за нас или не, а не само вака линковите да ги кликаме и да проверуваме за без врска, а воедно и ќе бидеме заштитени од спам.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Tantara and Selma

dreamydreamer

Староседелец
11 октомври 2012
38
47
1,018
8tracks.com-страничка посветена на музика, значи има повеќе опции, можете сами да си правите playlists или едноставно барајќи си според категории да слушате playlists на други членови.Погодна е за сите љубители на музика, што сакаат да откриваат нешто ново и поинакво:)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Tantara and Sagan

Thrashbt

Староседелец
6 октомври 2012
233
86
1,038
30
Битола
Bandcamp е страна за пронаоѓање на музика од сите жанрови. Исто така преку оваа страна можите да купувате и спуштате албуми. Странава најдобро работи според тагови (пр. experimental rock, metal итн), така да пребарувањето на бендови е лесно.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,018
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
www.wishberg.com - страна каде што си ја пишуваш bucket листата. I wish to... и запишуваш една желба, можеш да ставиш и тагови и слика. Мислам дека е многу добра опција, барем подобра оттколку да куцаш на Word.

Едит: еве подобра со истата цел - http://bucketlist.org
 
Последна промена:

Јузер

Нов член
20 јануари 2015
4
0
1
Скопје
Јас си посетувам неколку страници што мислам дека и вие ги посетувате како што се, фејсбук, форуми. Ми се појави пред неколку дена македонски портал специјализиран за угостителство кој реално мислам дека е прв кој работи ваква комплексна тема ако сакате посетете го па одлулете сами.
 
Последна промена од модератор:

Filip Milosevski

Истакнат Член
25 јануари 2016
4
1
103
37
Mislim da se preko спам mogu naci sjajni povremeni poslovi. Takodje, ako ste poslodavac koji trazi radnike onda se svakako aktivirajte preko njih. Ja sam radio dok sam studirao u Beogradu i vise sam nego zadovoljan kako poslovima koje sam preko njih nalazio tako i novcem koji sam zaradio. Pozz!
 
Последна промена од модератор: