Видов тоа, болно типче.Нема директни докази за неговото инселство но од фотките по новини некако имам hunch дека ликот бил инсел.
Официјално бил само сатанист (само лол) и направил ритуал со жртвување човечко битие. Пред тоа се усовршувал на мачки и пци.
(Пци ми е јако зборче)
Сепак не била заклана него според аутопсија се работело за прегризување на гркланот на бабата со заби.
Мислев некаде може има статија и околу „инселизмот“ (стварно не знам како да изведеме именка од зборов) или нешто да нашле, ќе додадеше само повеќе на психолошкиот профил.
Ама да, доволно е и толку да се знае за да се дојде до заклучокот дека и нема баш помирисано женско суштество, освен случајно, чекајќи ред во продавница.
Имаме и овде еден таков и тоа доста постар, може и 60ка, познаник на моите, за жал.
Бил сосема океј тип дури една не го изгорела за 10к евра и оттогаш малку беше замлатен, типичното сите жени се зло и курви, никоја ништо не заслужува, дрн мрн. После мајка му се обеси со завеса и се расчу дека ја силувал, раја ги „знаеше“ и точните зборови „Ти ме навлече со таа, ти си крива што немам сега жена, ти ќе ми служиш ко жена.“
Ова беше пред минимум 15-6 години, ептен сум била дете, не ме интересирало баш што и како, но ги памтам муабетите. Не знам дали нешто од тоа се докажало, бил ли во затвор (ако воопшто можеле да докажат пошто жената наводно криела и трпела).
Сега едвај оди, имал некој шлог ли, мозочен ли, се влече секој ден по улица, често и со посерени панталони.
Еднаш во Тинекс ја имав честа да присуствувам на негова серка. Две-три од така погрдичките минути во мојот живот.
Мајка ми лани ја видел на плоштадот и ја прашал да му ги исече ноктите на нозете.