Зошто немаш дечко/девојка?

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Оти знам што сакам.
Оти не сум со некого само заради тоа да имам дечко колку да не сум сама.
Оти не сум се заљубила.
Оти немам влакна на јазик и си кажувам што ми смета.
Оти сакам да сум силна, независна девојка, што носи панталони, а не домаќинка што ќе готви и пере гаќи.
Оти сакам да сум ЈАС пред да сум девојка на ТОЈ и ТОЈ.
Оти ме нервира шовинизам и машко/женски свет.

Оти не сум нашла човек кој може да го прифати сето тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic and Dolphine

turop

Активен Член
15 март 2012
105
68
28
Неам не знам зошто викааат за секое грнче има капаче ама кај мене и тоа не упалува,ниедна девојка не ми пришла а јас кога ќе и пријдам е се поминува како другарство после.

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Значи ова прашање ми оди на нерви исто како кога ќе видам некоја индиска серија на телевизија :D Не, озбилно, стварно ми смета кога луѓето ме прашуваат зошто немам дечко?! Па луѓе, мој живот е, што сакам тоа ќе правам. Не сакам да имам дечко ради реда, колку да се има некој, само да ги менувам и да се курвам наоколу... Не, едноставно не сум таков тип на девојка. Сакам да бидам со тој што го сакам, со тој за кого чувствувам вистински емоции. Не барам принц на бел коњ, само права љубов. Е сега, има една цака овде... Заљубена сум (о боже мој, веќе навистина долго, долго време сум заљубена), но немам дечко. Е сега пак ќе ме прашаат "Па како тоа бе мила заљубена си, а немаш дечко? ". E па затоа што тој е идиот, најголемиот идиот, и тврдоглавко, и кретен што го познавам, а исто така и човекот кој неизмерно го сакам, и со кој не зборувам скоро две години.
И сега навистина не знам што НЕ Е ВО РЕД СО МЕНЕ!! Како може да го сакам, кога не зборуваме толку долго време, како??
Невротична сум, да. Е па затоа немам дечко!

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Forever-Alone-101.jpg
Се шегувам,има време и за дечко и за се :)

Kalino.Mome

Полноправен Член
29 декември 2012
53
78
18
Дебилно прашање. А особено ме нервира ако го проследат со: „Ама ти многу да не бираш?!“ и тоа во комбинација со ваков израз:^) Да бе, да, бирам, во средна биро ме викаа |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Avona Vi

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Доста ме мачи ова прашање у реалниот свет.И тука го има (facepalm) Коа ќе дојдат комшивките на мајка ми -Оти немаш дечко? -А,нели ти беше Петре? -Зошто раскинавте,убав беше |-(.
Дебилно прашање.Не заслужува одговор