Мене ме иритира прашањето од малскиве баби: Мајоре зошто си ти in open relationship?
Така е, посебно дека половина и повеќе што викаат поубаво им било сингл лажат т.е. сакаат да кажат уствари дека поубаво би им било да бидат у врска. Ти имаш дечко?Ногу глупо прашање.. стварно.. тоа си е твој избор дали ќе си или нема да си у врска..
но знам дека барем половината и повеќе шо зборат за тоа сингл си е сингл, или вака сама е поубаво итн... се би дале да се у врска.. како и да е.
не..Така е, посебно дека половина и повеќе што викаат поубаво им било сингл лажат т.е. сакаат да кажат уствари дека поубаво би им било да бидат у врска. Ти имаш дечко?
Страв од корпи? REALLY!? Можда се срамат да го направат првиот чекор, така ако мислеш океј, ај и да се плашат, ама сигурно (освен ако се тотално unfriendly) до сега се е нашол некој шо прв ќе пристапе и ќе им каже така и така, свиѓаш ми се, сакаш ли бла бла, и ако им е страв од корпи зошто би ги одбиле и него, кога знаат дека одат на сигурно? Значи не е до тоа работата.една друга работа е интересна : многу девојки што се убави се сами, (тука мислам пресдуна причина е стравот од корпи )