дуд'с чилл да фак аут ... колумнава е напишана за мајтап инспириран од животот на еден програмер на факултети.мк. Ситуацијата е опишана баш како шо е на електро со малку појке електрашки хумор на сопствена сметка ... Пис !! ве сакам ..
ај вие шо сте на другите факултети на пишете живот на адвокат, економист, доктор ...да се абавуваме малку ..
ај вие шо сте на другите факултети на пишете живот на адвокат, економист, доктор ...да се абавуваме малку ..
и сега од нас никој несакаше да влезе нареден сите се здрвивме а тогаш бевме 2 год на факултет
Влегоа уште неколку пред мене и на нив истото им се случи и доаѓам јас на ред влегувам и уште не седнала на столчето и оваа ми вика од каде си и јас кажувам и она пак а која река тече во твојот град и јас и кажувам а во мене си мислам на која страна ќе ми лета индексот или преку прозорот кој и беше отворен или накај врата и оваа ми вика ќе се вратиш дома и ке одиш покрај реката се додека не здогледаш слива и тогаш ке седнаеш по сливата и ке учиш и кога ке научиш ке дојдеш да полагаш и ми летна индексот ама накај вратата