Есен

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
24
Да и кажеме добредојде на есента и на првите студови, после долго плачење од жешкото време е да кукаме дека ни е студено.
 

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,440
2,539
1,133
Изгледа дека само јас сум хејтерот овде на есента.
Се ок тоа, печени костени, насмеани лица, прошетки на дожд и жолто-златните декорации околу нас. Ама ја би повеќе за песок, плажа, мохито и сонце.
Како прво мразам дожд. Мразам да носам чадор и да прескокнувам вирчиња.
Мразам кога незнам што да облечам, зашто шо и да е, или ми е ладно во него или пак претопло.
Мразам кога штотуку испегланата коса планираш да ја прошеташ низ град и почнува да врне од нигде никаде.
Мразам што е ладно. Колку и да е златен октомври |-(.
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Изгледа дека само јас сум хејтерот овде на есента.
Се ок тоа, печени костени, насмеани лица, прошетки на дожд и жолто-златните декорации околу нас. Ама ја би повеќе за песок, плажа, мохито и сонце.
Како прво мразам дожд. Мразам да носам чадор и да прескокнувам вирчиња.
Мразам кога незнам што да облечам, зашто шо и да е, или ми е ладно во него или пак претопло.
Мразам кога штотуку испегланата коса планираш да ја прошеташ низ град и почнува да врне од нигде никаде.
Мразам што е ладно. Колку и да е златен октомври |-(.
Не си само ти, и јас не сакам есен. За мене зима и снег е најубаво ама слабо во последно време снег. :)
 
  • Like
Реакции: Aleksis