Едвај чекам да излезе филмот...

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Pixels, премиерата е закажана на 24 јули 2015.


The Intern, премиерата е закажана на 25 септември 2015.


Black Mass, премиерата е закажана на 18 септември 2015.


The Overnight, премиерата е закажана на 19 јуни 2015.


Me and Earl and the Dying Girl, премиерата е закажана на 12 јуни 2015.

 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Victor Frankenstein, премиерата е закажана за 25 ноември 2015. Според трејлерот приказната си нема врска со оригиналната приказна во книгата на Франкенштајн, но како обожавател на Франкенштајн, баш сакам да видам каков ќе биде филмов. Башка актерите...

 
  • Like
Реакции: The Tramp