Европско Првенство во Ракомет - Данска 2014

Кој ќе биде шампион според вас?

• Шпанија

Гласови: 4 28.6%
  • Данска

Гласови: 4 28.6%
  • Чешка

Гласови: 0 0.0%
  • Франција

Гласови: 2 14.3%
  • Србија

Гласови: 1 7.1%
  • Хрватска

• Шведска

• Полска

• Унгарија

• Норвешка

• Исланд

• Австрија

• Македонија

Гласови: 2 14.3%
  • Белорусија

• Русија

Гласови: 1 7.1%

• Вкупно гласале
    14
  • Poll closed .

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Јас мислам оти ќе ги победиме унгарците :sreken

А ја па мислу дека само маѓари : )))

Иам повреду на руку, а иначе и мене ке ме викасфа да играм : ))) Не стфарно, ичера од радост лупна у ѕд, незнам дојде ми, измешана емоција, ракија и салата, Борко и компанија не израдувасфа , поштено
Не пренасамо бодови а? Или два ?
Исланд е тим кој варира, нешто како нас, да се надамо дека ке варираф надоле а ми нагоре у туј утакмицу. А за маѓари сам девеес посто сигуран дека ке ги згазимо, иако и они имаф кфалитетан тим

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and Butterfly^^

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ги гледав вчера Унгарија и мислам дека ќе ни бидее тешко, иако они играат без најдобриот играч. А и да не заборавиме дека секогаш сме губеле од Унгарија. Јас се надевам ќе играат нашиве како со Австрија, само ќе треба и на крилата малце да подаваат зашто сите не научија дека преку бековите само играме.

И Исланд ги гледав и повеќе од 70% сум сигурен дека губиме, ако ни играат брз ракомет како што знаат. Тешко ќе ни биде да ги натераме да играат побавно, колку што прриметив вчеера мислам дека повеќе преку крилата играат. Лекот за нив е да ги маваме многу и да ги тераме да играат бавно.

За нашата игра вчера сакав да кажам дека конечно се разбудија Пецаковски и Ангеловски, утнаа нешто ама сепак добри беа. За Манасков сеуште мислам дека не треба да игра толку многу. Сега ќе може и Прибак да игра така да на лев бек ќе бидеме добри. За Кире и Борко нема потреба од пишување, легенди се и двајцата.

Сега значи првата цел ни е постигната, со 2 победи можеме да се бориме за 5то место, јас мислам дека што и да направат сега не е битно бидејќи со толку повреди супер е и ова.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Исланд ни е вечен противник. Скоро да нема првенство, а да не играме против нив или у квалификации или у првенство. Мислам дека добро ги познаваат исланѓаните и можат да им пружат добар отпор па и да победат. Со унгарците малку потешко, ама ништо не е невозможно. Единствено што никогаш не поправија нашите во играта е опуштањето при 2+ водство.