А колку е стар тој? Финциве иначе баш борбено играат и шутираат само од сигурни позиции.
37 мислам, играл во НБА во 2000-та во некој клуб, ама слаба минутажа имал, легенда на нордиската кошарка
А колку е стар тој? Финциве иначе баш борбено играат и шутираат само од сигурни позиции.
Абе ајде, уште нероден и у НБА играл? Чудно. Веројатно тренирал 7 месеци во стомакот на мајка му.Шо се деси, квалитетот на евро кошарката е на најниско ниво, веројатно од времето кога фрлале слободни со `меѓу нозе` стил....
Еве Мотола ги гази грците, за оние кои незнаат тој е кошаркар од Финска кој играл во НБА пред 37 години... Финска !!!
Велика Британија е меѓу позвучните кои ќе си ги пакуваат куферите? Јас колку што сум запознат Британија е позната само по најновите трачеви за нејзините принцови и принцези, во кошарката и тоа како не е позната. Чудо е и што добија 2 натпревари. Јас би ги ставил и нашите во позвучните имиња кои ќе си заминат, откако пред 2 години играа за бронза.После од 17:45 Хрватска и Чешка играат за последното трето место,кој ќе изгуби си оди дома.Од групата А најверојатно Велика Британија,Германија и Израел ќе си одат дома,Белгија и да изгуби пак ќе има подобар скор од другите и ќе биде трета.Значи Русија,Турција,Германија,Велика Британија од позвучните репрезентации си одат дома.Еве сега и ние изгубивме 76:66 значи и ние куферите и дома,ама добро барем ги заебавме Босанците,сега они немаат шанси за понатаму.
Абе ајде, уште нероден и у НБА играл? Чудно. Веројатно тренирал 7 месеци во стомакот на мајка му.
Велика Британија е меѓу позвучните кои ќе си ги пакуваат куферите? Јас колку што сум запознат Британија е позната само по најновите трачеви за нејзините принцови и принцези, во кошарката и тоа како не е позната. Чудо е и што добија 2 натпревари. Јас би ги ставил и нашите во позвучните имиња кои ќе си заминат, откако пред 2 години играа за бронза.
Нас ќе ни беше доволно да играа како што знаат а не да се откажат уште по поразот од Црна Гора каде што самите се доведоа до тоа да бркаат резултат на крај.Имаа шанса ако ја поминеа групата да играат со послаби противници и да направат пак успех како во 2011.Затоа подобро е да се почне од почеток и да си чекаме 20тина години додека излезат некои добри играчи од младинскиве лиги и да направат пак таков успех ако не и повеќе,а Антич,Самарџиски и компанија слободно нека си играат каде сакаат ама за репрезентација подобро е да не играат.Видовме Брчков како играше тие 2-3 минути што го стави.А за вас?
Абе на ова квази првенство ако гледаме и една Грција или Босна ќе биде пред нас, па види сега каков е квалитетот.Тоа се вика хипербола, аман. Знам дека нема 74 години и дека не играл пред 37 години во НБА. Пооооооо.............
Иначе Финска ја масакрира Грција......
Британија ќе биде подобро пласирана од гоцевата раса на ова ЕП па ти види сеа...
Нас ќе ни беше доволно да играа како што знаат а не да се откажат уште по поразот од Црна Гора каде што самите се доведоа до тоа да бркаат резултат на крај.Имаа шанса ако ја поминеа групата да играат со послаби противници и да направат пак успех како во 2011.Затоа подобро е да се почне од почеток и да си чекаме 20тина години додека излезат некои добри играчи од младинскиве лиги и да направат пак таков успех ако не и повеќе,а Антич,Самарџиски и компанија слободно нека си играат каде сакаат ама за репрезентација подобро е да не играат.Видовме Брчков како играше тие 2-3 минути што го стави.
Абе на ова квази првенство ако гледаме и една Грција или Босна ќе биде пред нас, па види сега каков е квалитетот.
И не знам што толку ве чуди тоа што Финска ја крши Грција. И пред 2 години Финците беа добра екипа, со нас беа во групата и до 10-то место стасаа. Годинава како што нема квалитет првенството може и до 5-то да догураат.
Не знам како не си бил на местото на Пипан
Не знам како не си бил на местото на Пипан
Пошто Пипан нели.........мамица расплака на ЕП
Исто ќе беше и кукла од излог да имаше на клупа и играчите сами да се организираа....1-4 или 0-5 скор...клоус инаф.