Не ме чуди да е вистина дека се направиле дрва после утакмицата со Србија.Никогаш не сум ги критикувал ама толкава непрофесионалност премногу ме нервира,отишле на европско и имаат шанса за повторно да направат историски успех а они губат уште во групи,и не е тоа затоа што толку ни е силата туку не даваат се од себе,видовме што се случи со Србија кога играа како што знаат.Дојдовме до ситуација да зависиме од други за да одиме понатаму,едни Босна и Црна Гора ни се смеат дека не сме знаеле да играме а нив можеме во секое време да ги победиме.Сега не ни очекувам да победиме со 10 разлика Летонија заслужено ќе си оди понатаму зашто играат стварно добро.Босанците си залужија победата иако неколку пати беа оштетени од судиите. А на наште кој им крив сега пак на Антиќ да му се заканил некој ...цццц и Црна Гора и Босна и Херцеговина заслужуат повеќе од нашите да одат во втор круг, ако е вистина дека се пијанчеле таму стварно непрофесионализам за тоа ли земаа по 8 000евра од државата по завршетокот на последното ЕП.