Европско Првенство Кошарка - Словенија 2013

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Босанците си залужија победата иако неколку пати беа оштетени од судиите. А на наште кој им крив сега пак на Антиќ да му се заканил некој ...цццц и Црна Гора и Босна и Херцеговина заслужуат повеќе од нашите да одат во втор круг, ако е вистина дека се пијанчеле таму стварно непрофесионализам за тоа ли земаа по 8 000евра од државата по завршетокот на последното ЕП.
Не ме чуди да е вистина дека се направиле дрва после утакмицата со Србија.Никогаш не сум ги критикувал ама толкава непрофесионалност премногу ме нервира,отишле на европско и имаат шанса за повторно да направат историски успех а они губат уште во групи,и не е тоа затоа што толку ни е силата туку не даваат се од себе,видовме што се случи со Србија кога играа како што знаат.Дојдовме до ситуација да зависиме од други за да одиме понатаму,едни Босна и Црна Гора ни се смеат дека не сме знаеле да играме а нив можеме во секое време да ги победиме.Сега не ни очекувам да победиме со 10 разлика Летонија заслужено ќе си оди понатаму зашто играат стварно добро.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ах бре Докузовски фалиш бре братче. Како муви без гла се на терен. Јас искрено после натпреварот со Србија очекував нашиве да експлодираат а не да се пијанат.
Златна генерација имаме на пола од играчиве ова им е последно Европско наместо тоа да ги мотивира овие што прават. Благодарна им сум што не израдуваа во 2011, годинава искрено очекував втора фаза ама тоа е тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ах бре Докузовски фалиш бре братче. Како муви без гла се на терен. Јас искрено после натпреварот со Србија очекував нашиве да експлодираат а не да се пијанат.
Златна генерација имаме на пола од играчиве ова им е последно Европско наместо тоа да ги мотивира овие што прават. Благодарна им сум што не израдуваа во 2011, годинава искрено очекував втора фаза ама тоа е тоа.

Тоа се вика one hit wonder (морам латиница, крајно се извинувам на администрација поради непостоење на соодветен македонски термин, Блаже Конески е криф).
Како некој бенд што ќе се појави со но.1 хит, ќе издаде еден албум и потоа ги снемува тотално или свират на one hit wonder festival во Краснојарск.
За континуитет е потребно многу повеќе од набавка на квалитетен американец...

Него....што со ментално хендикепираното лице кое коментира? Барем 10 пати споменува `литванциве`. Кои црни литванци будало глупава.... Има родители, другари, го знаат што глупости лупета?!

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
1236773_10202078019415766_952654143_n.jpg

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Ништо не е загубено! Тиана Дапчевиќ иде на евросонг 2014, да се надеваме на подобри резултати!

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Не ме чуди да е вистина дека се направиле дрва после утакмицата со Србија.Никогаш не сум ги критикувал ама толкава непрофесионалност премногу ме нервира,отишле на европско и имаат шанса за повторно да направат историски успех а они губат уште во групи,и не е тоа затоа што толку ни е силата туку не даваат се од себе,видовме што се случи со Србија кога играа како што знаат.Дојдовме до ситуација да зависиме од други за да одиме понатаму,едни Босна и Црна Гора ни се смеат дека не сме знаеле да играме а нив можеме во секое време да ги победиме.Сега не ни очекувам да победиме со 10 разлика Летонија заслужено ќе си оди понатаму зашто играат стварно добро.

Не ми се гледа натпреварот и не играат летонците така добро ги гледаше вчера незнаеја топката да ја водат и они како ние под психички притисок игубени се само овде нивната желба и волја за победа е поголема од нашите. И браво за дебитантите тиа требаше цел натпреват да го одиграат :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не ми се гледа натпреварот и не играат летонците така добро ги гледаше вчера незнаеја топката да ја водат и они како ние под психички притисок игубени се само овде нивната желба и волја за победа е поголема од нашите. И браво за дебитантите тиа требаше цел натпреват да го одиграат :zelen
Убава кошарка играат не зезај,сега на пример супер се.Точно иначе за младиве кај нас посебно Брчков,не знам само што го чуваше до сега на клупа овој селекторов изгледа толку му е гајле на него,битно парички си зема.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Убава кошарка играат не зезај,сега на пример супер се.Точно иначе за младиве кај нас посебно Брчков,не знам само што го чуваше до сега на клупа овој селекторов изгледа толку му е гајле на него,битно парички си зема.

Сега си играат супер и виде нивниот тренер за 3 мин смени 10 играчи и нормално побрзи ке се, и ептен сериозно е сватено кај нас тоа парите го вртат светот :zelen
Се оствари мојата прогноза Србија, Литванија,Летонија ги форсирав Ц.Гора :zelen што се деси со др групи Русија, Турција и кои др си ги спакуваа куферите?

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сега си играат супер и виде нивниот тренер за 3 мин смени 10 играчи и нормално побрзи ке се, и ептен сериозно е сватено кај нас тоа парите го вртат светот :zelen
Се оствари мојата прогноза Србија, Литванија,Летонија ги форсирав Ц.Гора :zelen што се деси со др групи Русија, Турција и кои др си ги спакуваа куферите?

Шо се деси, квалитетот на евро кошарката е на најниско ниво, веројатно од времето кога фрлале слободни со `меѓу нозе` стил....
Еве Мотола ги гази грците, за оние кои незнаат тој е кошаркар од Финска кој играл во НБА пред 37 години... Финска !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Овој коментаторот преко к . све некој е крив и тренерот и судиите а овие играчите невини крајно непрофесионални пошле на првенство да се пијанат ај овде тоа што го правеја као наводно тренерирале

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp