ЕвроБаскет 2015 (Хрватска, Франција, Летонија, Германија)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Иначе јас мислам дека ќе не победат 10 плус. И плус ќе ни покажат како се игра под кош и како се шутира прецизно.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Прво беше трагично, ама сега веќе е смешно како играме. На секој наш напад се газам од смеење. :zelen

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Јас, искрено, не пратам други натпревари освен нашиве, ама па добро ја знам нашата постава, па имам две лаички прашања.
1. Дали сајтов/статијава се нешто у стил онион њуз?
2. Ако не, дали дотичниов Омиќ игра(л) на параолимписки во тимот кошаркари со слаб вид?

Ако ништо друго, бар добивме прејака страна со мисли на Пеџа.
Бар поради нови постови имам мерак да го гледам натпреваров сега. :D
1. Сајтот најчесто пласира најбрзи вести од спортот. Ама без гаранција дека се потврдени. А за статијава (со ова и на двојката добиваш одговор)- тоа ти се вика дичење на нашите, да си мислат дека можат да ги плеснат Јанезите, па да си отидат со свиен опаш. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Глупиот и поглупиот, Јанезите беа ужас и катаклизма, едно време се укочија на почеток на второ, раце во чворови им се виткаа и не дадоа кош 8 минути :roflама хунзите беа полоши и од нив, не успеаа да ги стигнат иако имаа 20 напади :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Колку немаа среќа Германија цц, промашено слободно кое ќе ги однесеше во продолженија. Штета, а толку добро играа на првенствово.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Французиве свадба прават на трибини, некакви си труби се слушаат, ништо чудно што Израелциве не можат кошот да го погодат. :rofl

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Колку немаа среќа Германија цц, промашено слободно кое ќе ги однесеше во продолженија. Штета, а толку добро играа на првенствово.

Тешка група им се погоди макар да морале како знаат и умеат да ја победат турција...

Русија повторно се прослави :rofl

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Тешка група им се погоди макар да морале како знаат и умеат да ја победат турција...

Русија повторно се прослави :rofl
Ама и против Србија ич немаа среќа, изгубија со кош во последна секунда. Против Италија не погодија од под кош за победа, сега против Шпанија слободно промашено. Ич среќа да се немало, тоа да беа победи сега ќе беа први. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ама и против Србија ич немаа среќа, изгубија со кош во последна секунда. Против Италија не погодија од под кош за победа, сега против Шпанија слободно промашено. Ич среќа да се немало, тоа да беа победи сега ќе беа први. :)

И тоа е така...
Не ми се гледа кошарка на стрим (освен во ретки прилики)па затоа сум ограничен на тв понудата каде што во моментов аматерската низоземска се држи против клетите грци (кои играат со резерви).
По резултативе, онаа Италија-Шпанија сигурно била јака утакмица, 105-98 значи имало малку промашувања.

Утре Аргентина (inlove) игра со Мехико полуфинале на панамериканското првенство, ќе треба стрим сепак :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr