Добредојде на нови членови

EmilijaS

Староседелец
20 јануари 2016
65
39
1,028
28
Здраво, јас сум Емилија (малку очигледно нели :giggle ), форумов го следам извесен период. Имам пријателка која беше многу активна до скоро, сега не знам. Не бев тип кој седи по форуми ама последната пола година почнав да седам на фемина, ете си реков да фрлам некој корен и тука.
Решив првото мислење да ми биди тука, ама прво детаљно сакам да разглеам правила за да не настани некој лош лапсус, па во текот на денешниот ден или од утре ветувам дека ќе бидам поактивна.
Се надевам ќе се дружиме тука и дека ги сакате нови членови (кои напнуваат со шаренило и смајлиња ... :frantic)
Останете ми поздравени :*

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не е дека немаме правила ама па не сме ни до толку цел ден да изгубиш на проучување на правилата.
Пријатно нека ти е дружењето на форумов.

Свежа крв је нови вал (party)

• Ми се допаѓа
Реакции: EmilijaS

Од друга перспектива

Член со 30 казнени поени
22 јануари 2016
57
18
1,008
Добро дојдов. Јас додуша не го следев многу многу форумов, не го ни отварав...
Него со едно другарче си зборев на тема форуми и стигнавме до црно бело,
па ај си реков ќе се зачленам...
Оти да не...
И така... поздрав до сите со песната љубавна клетва од Мухарем Сербезовски.

Savana

Нов член
11 март 2016
5
15
3
Еве и јас ви се приклучувам во виртуелното дружење. Малку сум си постара, ама и нас ни треба некој да не дружи. Мајка сум на 4 прекрасни маженца :) најстарото ми е 8г, а најмалото 5 месеци.... сите се у кревет сега спијат, а јас да ви се претставам, колку толку да знаете отприлика која сум,а и обавезно доагам на кафе и муабет :kafe зш темата ми е омилена(talk)(talk). Ајде ке се читаме низ темите.