Си побарал помош од стручно лице? Нешто за контрола со антидепресиви?Депресијата ми се појави во зимата , од првин почнав да пијам вино сам по 3 кила секој ден но одкако ми се појави срцебиењето чувствувам страв дека ќе умрам , секоја вечер си легнувам со страв дека нема да станам утре .Скоро секој момент чувствувам дека ми застанва срцето.Ништо повеќе не ми е интересно.Одкако ми се појави депресијата поцнав да спијам со запалено светло еве веќе 3 месеци но сега почнувам по малце да ја контролирам излегувам со друштво се дружам слушам музика,но сепак депресијата уште е присутна.Одкако ми се појави депресијата го откажав алкохолот и кафето.
не сум побарал помош ама пијам витамини и тие малце ме смирватСи побарал помош од стручно лице? Нешто за контрола со антидепресиви?
Витамини те смируваат? Како тоа жити мене?не сум побарал помош ама пијам витамини и тие малце ме смирват
а од што депресија ,која е причината ?Депресијата ми се појави во зимата , од првин почнав да пијам вино сам по 3 кила секој ден но одкако ми се појави срцебиењето чувствувам страв дека ќе умрам , секоја вечер си легнувам со страв дека нема да станам утре .Скоро секој момент чувствувам дека ми застанва срцето.Ништо повеќе не ми е интересно.Одкако ми се појави депресијата поцнав да спијам со запалено светло еве веќе 3 месеци но сега почнувам по малце да ја контролирам излегувам со друштво се дружам слушам музика,но сепак депресијата уште е присутна.Одкако ми се појави депресијата го откажав алкохолот и кафето.
Депресијата ми се појави во зимата , од првин почнав да пијам вино сам по 3 кила секој ден но одкако ми се појави срцебиењето чувствувам страв дека ќе умрам , секоја вечер си легнувам со страв дека нема да станам утре .Скоро секој момент чувствувам дека ми застанва срцето.Ништо повеќе не ми е интересно.Одкако ми се појави депресијата поцнав да спијам со запалено светло еве веќе 3 месеци но сега почнувам по малце да ја контролирам излегувам со друштво се дружам слушам музика,но сепак депресијата уште е присутна.Одкако ми се појави депресијата го откажав алкохолот и кафето.