Денес ме насмеа...

Dorina

Активен Член
20 октомври 2017
93
71
28
46
Другари излегле во Диско. Симпатична девојка облечена во црвено им го привлекла вниманието. Еден од момчињата рекол силно, за да го чуе девојката во црвено:
- Кога видам црвено, станувам како бик.
Девојката на тоа одговорила:
- А кога видиш зелено, пасеш ли? :D