Денес ме насмеа...

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,048
6,666
1,153
Big Sur
Ме потсетија прееска на видеово. :D
Во празничен дух, одговара да го крстиме „Она кога нема да ти се падне паричката“ или „Она кога трпезата ти нема ни 50 лајка“. (:|
 

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
5,995
9,625
1,683
Normandy
Ме потсетија прееска на видеово. :D
Во празничен дух, одговара да го крстиме „Она кога нема да ти се падне паричката“ или „Она кога трпезата ти нема ни 50 лајка“. (:|
Мислам дека имаше некаде по нетов за ова дека е фејк изглумено. Како и да е, сум бил присутен во една друга ситуација кога поштено сме го „ронеле“ еден другар мрежно на CoD II. Не беше волку екстремно, но типот мораше после тоа да купи нов маус и тастатура.

Моментот со даљинското „брцање“ = please insert your credit card :patos
 
  • Like
Реакции: Electra

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Мислам дека имаше некаде по нетов за ова дека е фејк изглумено. Како и да е, сум бил присутен во една друга ситуација кога поштено сме го „ронеле“ еден другар мрежно на CoD II. Не беше волку екстремно, но типот мораше после тоа да купи нов маус и тастатура.

Моментот со даљинското „брцање“ = please insert your credit card :patos
Има повеќе клипови на тој канал од видеово. Не верувам да е изглумено, мрднат е човекот. :)
 
  • Like
Реакции: Aristokrat