Денес ме насмеа...

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,277
1,898
1,133
Си купил црногорец некоја нова шмекерска кола и се развозува...
И на автопат засатаната типка и стопира со крената рака нали ..(y)
И застанува братов и и’ вика: ’Хвала ти џевојко што ми лајкујеш ауто...’ :patos:facepalm2