Денес ме насмеа...

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123

А некои Скопјани побрзаа да си ги покријат очите со раката и да се смеат што некој го сакал Мегдоналдс само за тоа шо доаѓа од друг град, а не се смеат шо а пијат нашата ж'та со која шо ни си ја бришиме прашината :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
indiska.gif

Кога снаата во индиските серии ќе го испушти послужавникот! :rofl(facepalm)

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Мажот и вели на жената:
- Жено ела ваму...Знаеш ли дека најдобар лек за твојата реума е сексот?
- Ама јас немам реума...
- Е ако де,подобро да се спречи отколку да се лечи....

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
А некои Скопјани побрзаа да си ги покријат очите со раката и да се смеат што некој го сакал Мегдоналдс само за тоа шо доаѓа од друг град, а не се смеат шо а пијат нашата ж'та со која шо ни си ја бришиме прашината :rofl

Не знам тоа за скопјаните што прават, а инаку викаш кај отиде државава, а државата ја прават луѓето. Државата си нема никаква врска со Мегдоналдс, таа си е приватна фирма со неа менаџира М6 за кое се предспоставува дека го раскинале договорот.
Инаку да не бидам оф топик ме насмеа твојот коментар во темава :)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Не знам тоа за скопјаните што прават, а инаку викаш кај отиде државава, а државата ја прават луѓето. Државата си нема никаква врска со Мегдоналдс, таа си е приватна фирма со неа менаџира М6 за кое се предспоставува дека го раскинале договорот.
Инаку да не бидам оф топик ме насмеа твојот коментар во темава :)
Споредбата со државата беше сарказам,ама кој да сфате?

Он топик:Ме насмеа школската,пред имињата става тараба на фејсбук па а прашувам шо значи тарабата,а она ми кажува:
-Ами незнам,сите на фејсбук ја пишат па и јас да бидам во тренд :D