Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
јас ептен ама ептен ретко купувам марки... него муабетот ми беше дали се трудите да купувате парчиња што се слични на новата мода што доаѓа? небитно од каде се купени и колку. пошто за марки имаме друга тема
Па може да се каже.Али некогаш и она што е модерно може да биде неубаво .Најчесто за на школо или денско излегување носам фармерки или куси панталони лете,а зиме фармерки и некоја маица или некој блузон а на нозете патики или чизми .За ноќно излегување фустанче и штикли или балетанки.
е за ова тема имам едно свое мислење .. сум голема љубителка на модните трендови .. но сепак во модата знае да изненади .. пошто сум голем обожжавател на високи потпетици гледам повторно се враќаат во мода Чевлите на шпиц а тоа воопшто не ми се допаѓа па затоа оваа сезона нема да бидам во мода и да носам шпиц штикли .. хехе .. ја следам модата но сепак ја комбинирам со еден свој сопствен стил па ми изгледа супер .. барем за мои очи и си се чувствувам пријатно ... Сепак високите потпетици се неизбежни за вечерни излегувања со некое фустанче или фармерки со маичка изгледа едноставно но сепак елегантно ... Модните додатоци исто така ги обожавам .. па актуелната мода што е моментално ( за модни додатоци ) баш ми се допаѓа ..