Дали самоубиството е решение според вас?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
абе ви праи на сите филм :rofl
мисли дека е глумицата од српскиот филм клип :giggle
демек се пукам ама не сакам чаре лек и послем самата си кажува самоубиство аб ај седи не треси зелени
него дур не замараш со факе приказни оди пополни си го денот со други активности :eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and melpomena

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Врие форумов од психолози, сташна работа.(facepalm)
Не дај боже на човек последна опција да му е , да бара помош на форум.
Тука сигурно ќе ја најде. :|

мислам дека форумов во последно време станува вентил за некои за најразлични психози луѓе ова е форум не психолошка ординација
за тоа си има стручни лица

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Боже господе .. слези собери си ја вересијата. ..
Алооо?! Со кој ум? Не е ни гламстик ни фемина .. а ние не личиме на доктори.. и јас бев на тие години, ама никогаш не сум помислила на ова бе алоооооо?! па не на 14 години..
може да ти кажам нешто .. иди па се убиј, најлесно ќе ти биде и тебе и нас .. доста малтретираш ... (иако самоубиството не е решение, за тебе изгледа е) ....
мразам коа сум песимистички настроена, ама .. ваква тема со вакви коментари само вака може да изумри .. до кај отиде младинава? Нема ЖИВОТ..
И арно си рече The_Mayor после е*ење нема каење .. ако до сеа тоа не си го слушнала.. сеа чао пријатно јас повеќе на темава не пишувам.. недај боже братучедка ми нешто вакво да пиши ќе ја утепам јас, не мора она сама да се самоубива .. демек генерациски тука сте не за друго.......... :mad