Дали пушите цигари или сте против пушењето?

Дали пушите цигари ?

• Вкупно гласале
    205

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
пушач сум веќе 10 години...
со почнал со Partner потоа сменив на Rodeo blue и на тоа останав..
дневно ми одат од кутија до кутија ипол..
ги има денови коа душата ми бара никотин тогаш идат и по 3 кутии :trepka
почнав да пушам ради мајка ми и татко ми :D
средно почнаа проблемите...
моите коа ке бидат напнати одма цигарите у уста и као смирувало(ЛАЖАТ)
и значи почнаа проблеми у средно и јас прво што направив купив кутија цигари и у рок од 1 саат ги испушив..
и така сеа сум си зависен од нив и тие ми се едиствена работа за која би станал у 3 часот насабајле да идам до бензиска за да имам утре цигари со првото кафе

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Не пушам и ми смета кога пушат околу мене (дома несмеат да пушат моите ради мене :cool:) ОСВЕН кога знам да се поднапијам и да праам друштво на цигара муабет надвор од местото кај што сум И кога ке пафкам па после нема веќе за пафкање па палам цигара :D

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Не пушам, ама не сум против пушењето. Сум пробал да одам по тој пат и да делам совети за болести, за рак, за ова-она ама без многу успех. Со тек на време и се привикнав на чадот и на мирисот. Помладите генерации се понапредни, па имав шанса да се привикнувам на чад од цигари уште во седмо/осмо одделение. На чад по дома сум навикнат од една годинка.

Smiley_1996

Истакнат Член
14 февруари 2012
345
802
393
Кумановоoo !

Никогаш не сум запалилa цигара... И убаво ми е.. :DЗошто да се трујам со непотребни работи,има многу работи потребни во животот ...Цигара не е здрава за ништо...
Пријателка на мојата братушетка почна да пуши цигари ,зошто беше дебелка малку ... ја терав да спортува ..но не ме послуша и сега кога ослабна(има 39 кг..21 год), неможе да се здебели...
Многу ми е жал што сега неможам да и помогнам ...:( :frown :nah
Се надевам дека ке ви помогнам на некои со овие информации:

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не пушам и никогаш не сум пробал цигари. Мразам мирис на цигари и чад. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Smiley_1996

Fallen.

Полноправен Член
26 февруари 2012
39
28
18
33
Никогаш не сум запалила цигара, гадно ми е, нема никаква корист од тоа, и никад нема да ги сфатам тие што пушат.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp