Дали имате бенифициран/а пријател/ка?

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
315
440
1,063
да имам, само секс нишо поише и знае дека не смее да помисли на поише. само ме фура сега ми вика ми касни трети ден по ред ке ја убијам за некој ден ако не ме израдува хххаха бтв таа има дечко хухуху

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
фала богу имам :)
фантазииите колку толку се исполнуваат...ама за нешто повеќе ко прво јас не сакам...па ќе речам баш затоа е френдче со бенифиција

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Навистина си ми драг. Најискрено. Толку си фин, прекрасен и ги слушаш сите мои проблеми за кои секогаш наоѓаш вистински зборови и умееш да сочувствуваш со мене. Но, јас навистина не ја гледам „врската“ како наша иднина. Би било страшно ако дозволиме сексот да ни го уништи ова сјајно пријателство што го имаме, во кое јас добивам сè што сакам, а ти не добиваш ништо што посакуваш. Зарем не мислиш така?

Знаев дека ќе ме разбереш. Секогаш ме разбираш.
Ние совршено функционираме како пријатели, ме разбираш? Тебе можам да ти кажам сѐ и ти знаеш дека секогаш можеш да дојдеш кај мене да ме слушаш како „урлам“ поради работата или кога ми е лошо. Не би сакал да расипеш едно вакво пријателство само за да бидеш мое момче и да те гледам со некаква страст и копнеж во очите, зар не? Секако дека не.

Ако почнеме да се забавуваме, тоа само ја комплицира оваа совршена опција и позиција што ја имам сега.
Едноставно... ти си ми како најдобар пријател и не би сакала да се промени тоа поради нешто што ти очајно го посакуваш. Мислам, секако дека можеме да се „смуваме“ за ти конечно да имаш некаков ќар од овие шест години што ги помина мечтаејќи во овој платонски кошмар, но што потоа? Како ќе се вратиме на стариот однос во кој јас го користам она што ти се „палиш“ на мене за да имам некој постојано на располагање за каква било услуга. Тој дел од нашето пријателство мене многу ми значи.

tumblr_lu59ehwg0Y1qmrdifo1_r1_500_large.gif

Не. Нам ни е судено да бидеме навистина добри пријатели кои се гледаат само кога јас немам момче, бидејќи тогаш ми треба машко внимание за да го полнам своето кршливо его гладно за крв.Сѐ може да се случи ако се внесе романтика во нашиот однос. Сети се само колку беше грозна мојата последна врска пред крајот. Се сеќаваш? Оној лик поради кој те барав во три наутро уплакана, бидејќи „кретенот“ не ми врати на СМС-пораката? Или оној што го запознав на роденденот на твојата сестра? Имав фантастичен секс со него цели четири месеци по цел ден, а сега дури и не разговараме.

Боже, би умрела такво нешто да ни се случи нам.
Покрај сѐ, можеш ли воопшто да нè замислиш мене и тебе голи еден покрај друг? Толку долго те знам, веќе си ми како брат со кој се „погалив“ еднаш во пијана ситуација и за тоа повеќе не проговорив. Би било премногу болно. А кога би се случило тоа, тогаш кога би дошол со мене на „шопинг“ или да ме носиш до кај момчето или, евентуално, на сладолед по мојот напорен ден на работа, ти мене ќе ме гледаш и ќе си речеш „ги видов нејзините гради“. Не дај боже, тоа би било крајно непристојно.

А, да не заборавам, те поздрави мајка ми.
Во секој случај, целосно би ме мразел како своја девојка. Би била целата драматична и би ми требало долго време да те засакам. Кога би ти била девојка, никогаш не би можела да разговарам со тебе по цел ден за „нафураните“ татини синови со кои се „мувам“ и да се правам дека не гледам колку тоа те убива во поим.

Ајде, никогаш да не го изгубиме тоа. Затоа што, тоа е она што нè прави нас.
Не грижи се. Ти си толку духовит, паметен, интересен и секоја девојка, освен мене, би била пресреќна да биде со тебе. Ќе најдеш некоја, знам јас. А кога ќе се случи тоа, ќе бидам до тебе и веднаш ќе почнам да флертувам и да покажувам нежност кон тебе во нејзино друштво, сè додека не стане љубоморна и додека не почне да се сомнева кога ќе ѝ кажеш дека сме само добри пријатели. А кога ќе те остави, тоа е токму она што треба да биде.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Или како што еден мој другар вели: „Ако девојка те френдзонира, никогаш не излеваш од френд-зона.“

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
vo princip ne veruvam deka postoi prijatelstvo megju maz i zena
sekogas doagja moment koga se posakuva prijatelstvoto da bide nesto povekje
a deka potoa nema, nema prijatelstvo
ama
moze da ima
nesto mnogu povekje :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bibi@, Ghtalpo and Bum-Bum

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Jaс еднаш се заебав така,ем си признавме чуствата ем се смувавме ем на крај пцуење имаше,затоа луге никогаш не се избрзувајте, НИКОГАШ.

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
vo princip ne veruvam deka postoi prijatelstvo megju maz i zena
sekogas doagja moment koga se posakuva prijatelstvoto da bide nesto povekje
a deka potoa nema, nema prijatelstvo
ama
moze da ima
nesto mnogu povekje :D

јас велам дека има пријателство помеѓу машко и женско ! Јас имам другари и баш добро функционирам и сме само другари !

и во иднина пишувај кирилица ;)

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
јас велам дека има пријателство помеѓу машко и женско ! Јас имам другари и баш добро функционирам и сме само другари !

и во иднина пишувај кирилица ;)

прво
ти напиша другари не пријател.. има разлика оооооогрооомна
друго пишуваш другари у множина, шо е вред
пријател е еден,,, се друго се другари,,, ама за другари не зборам тука на тема ни под разно

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
значи другарска постојат.....да
ама не гледам на онаа варијанта ако се смотаме мора да не живееме зошто ??
не гледам причина.
Jaс еднаш се заебав така,ем си признавме чуствата ем се смувавме ем на крај пцуење имаше,затоа луге никогаш не се избрзувајте, НИКОГАШ.
а тука ти си во право....треба да го проценеш моментот дали треба да бидеш со него/неа
или не

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест