Дали имате бенифициран/а пријател/ка?

girl

Нов член
17 февруари 2012
14
13
3
36
Јас имав другар со бенефиции. Беше забавно додека траеше. Сега не сме никакви другари :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Baronessa

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Дали некогаш сте посакале секс со вашиот најдобар пријател? Значи тој е човекот на кого се му кажувате,сите ваши тајни,значи не чувствувате никакви емоции,едноставно понекогаш се појавува страст.Дали некогаш ви се случило тоа? Дали би се одлучиле да имате секс кога и да ви затреба и пак да останете најдобри пријатели или пак мислите дека сексот ќе смени нешто?:wub
само еден бакнеж менува сѐ, а камоли секс

• Ми се допаѓа
Реакции: The_melnicanecot

The_melnicanecot

Истакнат Член
16 февруари 2012
237
392
363
37
Скопје
Нешто што сакам цел живот..:rolleyes:
па тоа ти исто како пријател со бенефиции само што кај ваквиот вид на врска некој влегува со чуства од старт, а кај стандардната се јавуваат покасно.

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
Боље пријател да остане ,него после сексот ништо нема да биде исто ,а и можно е да се распадне тоа пријателство :eekops:

Aria

Староседелец
19 февруари 2012
8
14
1,003
Од пријателство, до бакнеж, до секс, до преубава врска која трае 3 години. Тоа беше добра одлука за „растурање“ на пријателството. Иако сеуште можам да кажам дека ми е најдобар пријател, покрај тоа што ми е љубовник.
Од друга страна, другар што ми изјави љубов - го растури нашето пријателство. Не е возможно веќе да му кажеш дека ти е убаво со дечкото, или дека сте се скарале, дека сте се клецнале и слично. Се отиде по ѓаволите.
Се зависи од двајцата, колку можете и сакате да го одржите пријателството и покрај сексот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo and Scars