Благодарам Дани-Даки-Даница како и да е . Јас долго време ја следам твојата поезија а на форумов гледам дека доста постојани форумџии членови се насобралеСе насобраа членовите во Готската поезија
Utopian,добредојде и за тебе...инаку веднаш песните ти ги пофалив
Е јас сум и како Даки некаде хаха,сигурно си ме читал и во некој друг форум...и така е,се се тоа постојани форумџииБлагодарам Дани-Даки-Даница како и да е . Јас долго време ја следам твојата поезија а на форумов гледам дека доста постојани форумџии членови се насобрале
Да Cernodrimski,од форумот емислиш дека цаце не е по готска поезија-ма сите песни и вриштат од готикаај да си ја поканиме и неа на форумот,што велиш а?само незнам дал има време поради учење...леле Дани па како да не се сеќавам,оваа е од миленко форум така ми се чини,тогаш создававме таму песни на слики...ееее...уште цаци да ни дојде....ама таа не е по готиката
kako mozi dani da ne se sejkavam,uste malku ke barame i kako stas da ni se zavede ova sedenje po forumiveСе зазборив,ајде да не бидам оф топик па амините чушка да дадат
Cernodrimski,веројатно и на оваа се сеќаваш,како првата така и оваа втората беа посветени на тебе
Ехехе,да имаше стаж по форумиве јас одамна и пензија би си зелаkako mozi dani da ne se sejkavam,uste malku ke barame i kako stas da ni se zavede ova sedenje po forumive