Гласање за онлајн-чат на форумот

Дали сакате онлајн чат?


  • Вкупно гласале
    35

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,673
1,683
Han Wavel
Би требало да има чет што да не. 1 главен чет кој што ќе биде public и сите ќе може да пишуваат и да читаат + опција да се почне поединечен (приватен) чет со моментално присутните членови на главниот чет.


Побрзо ќе тече комуникацијата, ќе биде подинамично, поинтересно, повеќе посетители итн. Наместо да има чет на форумот, подобра опција според мене е да се лансира нова платформа ЦрноБело Chat што ќе биде на линк како chat.crnobelo.com и таму исклучиво ќе се четува, а тука на форум ќе си остане како што е сега. На четот ќе може да се логираме со форумските никови, значи иста database ќе се користи. И на тој начин ЦБ ќе биде првиот форум т.е. сајт во МК што нуди чет или меѓу ретките. ;)
Не се заебавај на чет доаѓаат момци со јаки коли.