Велосипед или ролери?

Што повеќе би возеле ?

  • Ни едно, ни друго xD

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    46

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
455
650
1,093
Unknown
Бицикле бе, ни точак ни велосипед. :)
Да, исто и со тоа сум заразен. Летото немаше ден да помине а да не се возам, ако не се возев денот не ми беше исполнет. Се збираме 3-4 другарчиња и тераме низ град, а зависи ако не не мрзи и одиме и до кај околните села кои се на 20-25 км оддалечени.
 

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Велосипед. А и скоро мора да купувам, така да може да ми предложите некои продавници. :)
 

vmx

Нов член
20 мај 2012
3
4
3
Anywhere
До лани активно возев ролери, годинава решив да ги паузирам, се враќам на бајкот. :)