Велосипед или ролери?

Што повеќе би возеле ?

  • Ни едно, ни друго xD

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    46

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,448
3,794
1,153
25
Битола
ПРОЛЕТТА ДОЈДЕ...СКОРО СИТЕ ПОЧНАЈА ДА ВОЗАТ ВЕЛОСИПЕДИ И РОЛЕРИ...ШТО БИ ОДБРАЛЕ ВИЕ ? :D

ИЛИ
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Careforwhat

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,266
9,107
1,683
Што повеќе би возеле ?
  1. Велосипед/Точак
шо е то точак? До кога со србизмиве ебаго?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Велосипед си возам секогаш, ролерки ретко па ич. Со велисепед освоив и 2ро место. :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN