Велосипед или ролери?

Што повеќе би возеле ?


  • Вкупно гласале
    47

-alf-

Староседелец
28 август 2015
345
155
1,053
89
Велосипед би одбрал.
Ролерки не сум возел, ама на клизалки секоја зима одев на клизалиште под Кале, штета што се затвори.