кога ќе го сликаш задникот по танга е тогаш ќе излезат на израс чучневите.ма само чучњеви секој ден по 3 серии од 30чучњеви и ќе го имате мојот задник![]()
кога ќе го сликаш задникот по танга е тогаш ќе излезат на израс чучневите.ма само чучњеви секој ден по 3 серии од 30чучњеви и ќе го имате мојот задник![]()
кога ќе го сликаш задникот по танга е тогаш ќе излезат на израс чучневите.
јас не побарав да го видам, само потенцирав како сликата би изгледала подобро.значи ти никогаш нема да ги видиш![]()
јас не побарав да го видам, само потенцирав како сликата би изгледала подобро.![]()
Добро е, се разбравте...ајде сега и двајцата на вежбање![]()
Јас навечер тренирам од кај 7 саат до кај 9...и во последно време ги избегнувам вежбите за затегнување на задник.Јас си го направив своето за денес, утринско растегнување 100 чучњеви во 3 серии, 50 стомачни и други вежби во времетраење од 15ина мин![]()
а за Мајорот не знам
![]()
Јас си го направив своето за денес, утринско растегнување 100 чучњеви во 3 серии, 50 стомачни и други вежби во времетраење од 15ина мин![]()
а за Мајорот не знам
![]()
Јас навечер тренирам од кај 7 саат до кај 9...и во последно време ги избегнувам вежбите за затегнување на задник.![]()
На Мајорот некако не му се вежбаат нозете и задникотКако и да е јас за 20 минути одам, токму денес имам нозе, чучњеви со 80-90 кг, а на преса може за прв пат ќе ставам 300 кг
![]()