Вашата моментална љубовна состојба е?

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
27
Скопје
Сигнал исто. :):rolleyes: Ко претходниов член.

Иако не сакам да бидам сингал и иам премногу љубов во мене, мислам дека ќе експлодирам :( Ако не му ја дарам некому сета.
Ама, се`си мислам дека не ја заслужуваат дечкиве, затоа и ја собирам во мене не ја давам никому.
Мојата љубов е посебна, невина и чиста, ко солза. Кога љубам, не гледам позади мене, пред мене, апсолутно ништо. Па стравувам да не ми ја украдат само целата и ја злоупотребат. Тешко е да остане чоек без ништо, соголен пред огледалото. Празен.
 

adrenalin

Нов член
  • Like
Реакции: Prashina