Да ама наместо со солена вода ми рекоа со жалфија на мене..Со солена вода?
Ќе ставиш во устата и ќе ја стаиш течноста до грло и гррр ќе правишПосле ќе плукнеш
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Да ама наместо со солена вода ми рекоа со жалфија на мене..Со солена вода?
Ќе ставиш во устата и ќе ја стаиш течноста до грло и гррр ќе правишПосле ќе плукнеш
Го ставаш на болно грло? Така?Јас го користам овој спреј и сум презадоволна ..
Отвори ја прикачената датотека 6729
Овој спреј се користи за болно грло и отечени крајници го има во секоја аптека и е 190 денари..Го ставаш на болно грло? Така?
А оток на крајници или...за што ти помага?
Се купува во секоја аптека или?
И која цена е..Ако можеш да кажеш![]()
Фала ти многу!Овој спреј се користи за болно грло и отечени крајници го има во секоја аптека и е 190 денари..
Реакција од маска ти е ова. Не е страшно колку што живцира. Совет: трпи и мавај се со прополис форте капки од време на време, колку да не ти праи реакции во грлото.Немам баш болка, ама имам некое безвеза слевање од синуси (што не е ни слевање пошто нема ништо) што ми прави ко нешто да имам заглавено кај петлето (веќе се покајав што пишувам) и некогаш по цел ден ко да ми шета шлајм горе-долу, но нема ништо и само го раздразнувам грлото со кхм-кање. Ангалот помага некогаш, но не е тоа.
Се сомневам и дека е нервозен тик пошто го правам од мала, но тоа не го менува фактот дека ми смета на грлото и не знам што да му правам.
р.ѕ. Стоп народни лекови а ла оџачар грла. Проблемов оди подлабоко од тоа.![]()