Барам форумџија/ка кој/а се разбира од автивируси. Ако постои таков кој освен што се разбира е расположен да помогне под итно да се јави.
Sarah знае ама далеку е момичетоБарам форумџиј(к)а да ме научи основата на свирење гитара. Имам пробано преку интернет, не иде. Имам своја акустична.
Трeба ја многу фурни леб да изедам.Sarah знае ама далеку е момичето
Повели, кажи што е проблемот?Барам форумџија/ка кој/а се разбира од автивируси. Ако постои таков кој освен што се разбира е расположен да помогне под итно да се јави.
И дадов трајл верзија за аваст на еден месец па нека ја менува,ако имаш дади и подобра,јас мислам ќе и користиПовели, кажи што е проблемот?
Зависи дали сака бесплатен антивирус, или нешто навистина добро, од типот на Касперски.И дадов трајл верзија за аваст на еден месец па нека ја менува,ако имаш дади и подобра,јас мислам ќе и користи
Јас ако ја разбрав добро имала avg и барал апдејт,па сакаше нов,ако имаш бесплатен каспрерски давај и на менеЗависи дали сака бесплатен антивирус, или нешто навистина добро, од типот на Касперски.
Ех, бесплатен касперски не наоѓаш, освен ако не се одлучиш да го добиеш по нелегален пат (пиратски).Јас ако ја разбрав добро имала avg и барал апдејт,па сакаше нов,ако имаш бесплатен каспрерски давај и на мене