Барам форумџија/ка кој/а се разбира од автивируси. Ако постои таков кој освен што се разбира е расположен да помогне под итно да се јави.
Sarah знае ама далеку е момичетоБарам форумџиј(к)а да ме научи основата на свирење гитара. Имам пробано преку интернет, не иде. Имам своја акустична.
Трeба ја многу фурни леб да изедам.Sarah знае ама далеку е момичето
Повели, кажи што е проблемот?Барам форумџија/ка кој/а се разбира од автивируси. Ако постои таков кој освен што се разбира е расположен да помогне под итно да се јави.
И дадов трајл верзија за аваст на еден месец па нека ја менува,ако имаш дади и подобра,јас мислам ќе и користиПовели, кажи што е проблемот?![]()
Зависи дали сака бесплатен антивирус, или нешто навистина добро, од типот на Касперски.И дадов трајл верзија за аваст на еден месец па нека ја менува,ако имаш дади и подобра,јас мислам ќе и користи
Јас ако ја разбрав добро имала avg и барал апдејт,па сакаше нов,ако имаш бесплатен каспрерски давај и на менеЗависи дали сака бесплатен антивирус, или нешто навистина добро, од типот на Касперски.![]()
Ех, бесплатен касперски не наоѓаш, освен ако не се одлучиш да го добиеш по нелегален пат (пиратски).Јас ако ја разбрав добро имала avg и барал апдејт,па сакаше нов,ако имаш бесплатен каспрерски давај и на мене![]()