Постои , постои, секако дека е возможно. Како и другарство така и симпатија може да се роди. Башка и социјалните мрежи се направени баш со таков карактер да полесно го увозможат контактот со луѓето.
Види сега, ако си јак на тастатура и слаб во живо- тоа е малку котраефектен приказ во другите очи. Али ако си тоа што си, значи на секој ќе му биде мило што те запознал па макар и на фб...знаеш глупаво е на некоја да и пишуваш сказни и басни на фб. а кога ќе ја видиш во кафич да се криеш- контрадикторност е тоа.
За другарство ти тврдам дека јас сум доказ...ете гонзо го запознав на форум- тој беше кај мене на гости, јас кај него, и до ден денес редовно контактираме и ќе продолжиме да си прајме натиго дај ми го
Конкретно јас до сега не сум влегол во врска преку фб. само во афера со некоја...али сепак главното дејствие треба да оди во живо...некои работи преферирам да ги кажам фејс ту фејс.
Иначе Трајче не си старомоден, можеби треба да се опуштиш и да овозможиш контакт на девојките...верувам дека и на форумот постојат некои што сакаат да те запознаат- само не си ги прај сликите на фотошоп, да не ги разорачуваме
Башка и на лето ко ќе дојдиш, и кога ќе се курназиме низ градов...да знаеш дека форумот има многу голем удел во пријателството.