ах ете си напрајл грешка си требало да ја аднеш контесата со бекутан , , ем таја ќе добие бекутан ем ти женска хах ха ах х,
Прво секое едно запознавање бар во денешно време се случува на нет, значи не е како порано кога главно се запознаваа на журки и разно разни забави. Сега е помодерно време нетот е она што му дава на некој начин хаброст на денешниве млади преку лајкови, и чат да се запознаат со некој девојка, (мада мене ова на некој начин ми е ступидно, али да е поинтересо сепак овај начин функционира) Сепак не губиш ништо, не вложуваш нешто што би изгубил само би можел да добиеш.
Сега јас ќе ти кажам како ја запознав мојата последна девојка.
Прво ја видов во град и ми се засвиѓа. Веднаш побарав од моја другарка дали ја знае - одговорот беше позитивен, и реков да се договориме да излеземе на кафе јас, другарка ми и девојката, значи тоа беше мојот предлог, а не да ја барам веднаш на Фејсбук или да ја адднувам, па да ја чекам да биде онлајн. Муабетот ми е дека многу заштедив на време и плус првото наше запознавање беше во живо. Излеговме на кафе, правевме муабети на многу теми опширно, веќе се гледаше дека има жар помеѓу нас двајца за нешто „ново„, а тоа на Фејсбук не знам дали би се осетило, и така излегувавме уште 3-4 пати, па потоа бидна тоа што бидна, за жал не траеше многу долго врската, но запознавањето и врската си беше сосема нормална за мене, а да се адднавме на фејсбук после не знам колку недели Се слушавме на телефон, излегувавме често, и никогаш не го користевме фејсбукот за конверзација.
И секогаш би го практикувал овој начин, освен ако нема друг, па да бидам принуден на тоа, но не верувам.