Љубов преку интернет

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
сакам да ја доживеам некогаш .. сепак искуство е ..:)
сосем неразбирливо и забунувачко,да се заљубиш во некој за кој и незнаеш дека постои,и како изгледа и се нешто што поврзано со тоа...
само сопствени емоции...хехххе,лудо...
ај пиши ако се случи:)

• Ми се допаѓа
Реакции: apple-girl and WomanInRed

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Многу сум старомоден. Неколку парови излегоа од форумот, колку врски излегуваат од ФБ или Скајп, а јас се уште не сум фатил девојка преку нет. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Многу сум старомоден. Неколку парови излегоа од форумот, колку врски излегуваат од ФБ или Скајп, а јас се уште не сум фатил девојка преку нет. :D
Toа не значи дека си старомоден, туку дека си имаш свои критериуми како секој нормален човек. Enjoy. (happy)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Toа не значи дека си старомоден, туку дека си имаш свои критериуми како секој нормален човек. Enjoy. (happy)

Во право си.
Ги сваќам да произлегуваат врски на тој начин, но каков е тој сајбер секс, некој да ме просветли :^) :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Luckky

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Во право си.
Ги сваќам да произлегуваат врски на тој начин, но каков е тој сајбер секс, некој да ме просветли :^) :frantic

Крајна лудост. Е тоа е.Глупаво е и врска да произлезе на тој начин, ако повеќе се преферира виртуелна комуникација отколку tete-a-tete, а не па нешто повеќе. Ама секакви ги има :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје

Forum buddy, same here :igra
едит: тоа не не прави старомодни, само чудни :Р

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Или можеби поразлични од другите ? Со малце повеќе свест, и поинакво гледање на работите ?

Искрено сведок сум на здрави, прекрасни љубовни врски со почеток на фб.
Секој има право да биде среќен - somehow.
:zelen

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Или можеби поразлични од другите ? Со малце повеќе свест, и поинакво гледање на работите ?

Иако не ме цитира мене, но можам да дадам одговор за мене.
Не дека имам нешто против таквите врски, или дека ги осудувам нив, или ги правам подолу од мене, или пак јас сум поиздигнат од нив- НЕ!
Се сметам за сериозна личност и сакам личноста да ја познавам убаво, а исто така и она мене, друго е кога ќе ја гледаш желбата за љубов во живо во нејзините очи, друго е виртуелно.А да, можеби и верувам во љубов на прв поглед, ама во живо не на Фејсбук.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Иако не ме цитира мене, но можам да дадам одговор за мене.
Не дека имам нешто против таквите врски, или дека ги осудувам нив, или ги правам подолу од мене, или пак јас сум поиздигнат од нив- НЕ!
Се сметам за сериозна личност и сакам личноста да ја познавам убаво, а исто така и она мене, друго е кога ќе ја гледаш желбата за љубов во живо во нејзините очи, друго е виртуелно.А да, можеби и верувам во љубов на прв поглед, ама во живо не на Фејсбук.
Сакаш да кажеш дека ако запознаеш некоја девојка преку фејсбук,ако ти се засвиѓа дека нема да излезеш со неа?

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum